Mirela Vaida, reacție incredibilă după ce a fost atacată la Acces Direct. Ce a spus despre Magdalena Șerban

Mirela Vaida este de-a dreptul șocată după incidentul care s-a petrecut chiar în platoul emisiunii Acces Direct. Prezentatoarea tv a fost atacată cu un pietroi de o femeie goală. Ea a reușit să intre până în platou și a vrut să o lovească pe Mirela Vaida, care a început să țipe și s-a ferit imediat.

Mirela Vaida, cu ochii în lacrimi după incidentul șocant

Colegii prezentatoarei i-au sărit imediat în ajutor, însă vedeta a rămas șocată de ce i s-a întâmplat și a oferit prima reacție în lacrimi.

Speriată, Mirela Vaida susține că încă este în stare de șoc. Ea susține că de mai multă vreme primește amenințări pe rețelele sociale de la Magdalena Șerban, femeia care a ucis o tânără, împingând-o în fața metroului. Cu toate că a primit închisoare pe viață, Mirela Vaida a declarat că femeia i-ar fi spus că o va omorî, odată ce iese din penitenciar.

”Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune, mi-a zis că ”după 16 ani o să ies și o să te omor”. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a declarat Mirela Vaida, cu ochii în lacrimi.

Vizibil afectată de cele întâmplate, prezentatoarea Tv și-a dat seama că putea fi omorâtă în direct.  Ea a fost ajutată de un psiholog care a intrat în direct pentru a discuta cu Mirela Vaida.

”Femeia asta a venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Nu știu, m-am șocat, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă și nu am avut nici prezență de spirit ca să acționez mai repede. Norocul meu e că nu m-a nimerit. Ce să vă spun… Sper să reușesc să continui emisiunea. Doamna psiholog a intrat în direct să mă ajute”, a mai zis celebra prezentatoare TV.

Mirela Vaida, atacată în direct de o femeie care a vrut să o lovească cu o piatră

Mirela Vaida a trecut prin spaima vieții ei. În timp ce prezenta subiectele emisiunii Acces Direct, o femeie dezbrăcată a intrat țipând în platou. Ea ținea în mână o piatră imensă, cu care a aruncat spre prezentatoarea, spre șocul tuturor prezenți în platou.

Artista a început să țipe când a realizat ce i se întâmplă și s-a ferit din calea femeii care voia să o lovească cu piatra. Colegii ei au sărit imediat în ajutor și au imobilizat-o pe femeia care țipa la Mirela Vaida „să-mi dai banii”.

Vedeta a precizat că nu o cunoaște pe femeia care a dat buzna în platou, însă de mai mult timp este amenințată cu moartea. Ea a declarat că se gândește să depună plângere la Poliție și să ia lucrurile mai în serios.

„Am chemat Poliția (…). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac (…)  îmi este teamă, așa că voi lua lucrurile mai în serios. În momentul în care sunt atacată în direct cu pietroi poate fi clar încadrare de tentativă de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu că nu m-a nimerit”, a spus Mirela Vaida. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI