Mirela Vaida a făcut scandal la Acces Direct. De ce a fost deranjată prezentatoarea

Mirela Vaida a făcut scandal la Acces Direct. De ce a fost deranjată prezentatoarea
Mirela Vaida, scandal la Acces Direct

Mirela Vaida a răbufnit în timpul emisiunii pe care o prezintă. Cunoscuta prezentatoare de la Acces Direct a reacționat aspru atunci când a fost deranjată de ceva. Ce a făcut-o să pornească un adevărat scandal?

Mirela Vaida, scandal la Acces Direct. Ce a deranjat-o?

Mirela Vaida s-a enervat în direct! Aceasta a reacționat foarte transparent, așa cum și-a obișnuit publicul, astfel că nu a ascuns nimic din ce a deranjat-o în recenta ediție a emisiunii pe care o dirijează – Acces Direct. Moderatoarea a decis să spună fanilor show-ului totul fără perdea.

Mai exact, cea din urmă a mărturisit că este dezamăgită din cauza tăierii arborilor seculari din Pădurea Snagov. Frumoasa vedetă a decis să se mute cu familia într-un loc mai liniștit pentru a nu avea parte de gălăgia Bucureștiului. Bucuria nu a durat prea mult pentru că autoritățile au început să taie din pădurea care se află în apropiere de locuința sa.

”Știți că se taie pădurile în această perioadă, se aud drujbele de peste tot, pentru că, nu-i așa, pădurea trebuie tăiată, pentru că ea este bătrână, stejarii seculari sunt bătrâni, iar ei trebuie rași de pe fața pământului, pentru că în locul lor trebuie să crească alții, în vreo câteva sute de ani, când noi nu vom mai fi.

Lucrurile astea se întâmplă când alegi să fugi cu toată familia la 30 de kilometri de București și să cumperi un teren mai scump, tocmai pentru că este lângă pădure. Am sunat de la pădurar, până la Poliția locală, mai aveam puțin să ajung la ministru, dar m-au asigurat toți că este legal să se taie”, a spus Mirela Vaida, la Acces Direct.

„Acum patru ani nu mai vedeam cerul, iar acum nu mai vedem niciun copac”

După ce și-a expus supărările, artista a menționat că a luat legătură cu autoritățile care i-au specificat că ceea ce se întâmplă e un lucru normal. Prerzentatoarea a tras ulterior un semn de alarmă, precizând că înțelege acest lucru doar dacă în locul arborilor tăiați s-ar planta alții.

”Cât să se mai taie? Înțeleg că se regenerează, dar când să se regenereze atâta pădure? Că nu plantați nimic în loc, iar noi chiar stăm acolo. Acum patru ani nu mai vedeam cerul, iar acum nu mai vedem niciun copac. Noi cu ce mai trăim, că pădurea mai dă oxigen și mai absoarbe din poluare”, a mai spus actuala concurentă de la emisiunea „Te cunosc de undeva”. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI