04 mart. 2021 | 16:07

Mirela de la Insula Iubirii, după gratii! Vedeta, la un pas să își piardă viața acolo

Monden
Mirela de la Insula Iubirii, după gratii! Vedeta, la un pas să își piardă viața acolo
Mirela de la Insula Iubirii, după gratii!

Momente cumplite pentru Mirela Baniaș de la Insula Iubirii! Bruneta a fost la un pas să își piardă viața în închisoare. Ce infracțiune a comis fosta iubită a lui Ionuț Gojman și cum era să fie ucisă de către propria colegă de celulă. Mărturisiri cutremurătoare din iadul amintirilor.

Mirela de la Insula Iubirii, după gratii

O mai ții minte pe Mirela de la Insula Iubirii? Bruneta care a venit acompaniată de Ionuț Gojman și apoi s-a îndrăgostit de ispita Mircea Moldovan a făcut mărturisiri șocante despre clipele pe care le-a petrecut în spatele gratiilor. În sezonul al patrulea din Insula Iubirii, Mirela Baniaș a povestit lucruri șocante din trecutul său care i-au blocat până și pe producătorii emisiunii. Bruneta a mărturisit că a trecut prin cele mai negre clipe din viața sa când a fost arestată și aruncată în închisoare.

Se spune că iubirea este oarbă, iar această zicală se adeverește cu atât mai mult în cazul fostei vedete de la Antena 1. Mirela de la Insula Iubirii a furat o sumă colosală din bancă, la cerințele soțului ei de atunci, dar a fost prinsă de polițiști și condamnată la patru ani de închisoare, ani pe care i-a executat într-un penitenciar de maximă securitate.

„Am fost nevoită să stau aproape jumătate din pedeapsă în regim închis. Am muncit foarte mult să ies de acolo. Am lucrat un an la o spălătorie, am spălat toate hainele la tot penitenciarul. Mă dureau braţele când întindeam… Erau nişte şobolani…”, a declarat Mirela de la Insula Iubirii, acum trei ani de zile.

Mirela de la Insula Iubirii, la un pas să fie omorâtă de colega ei de celulă

Și dacă vă închipuiți că acceptarea sentinței a fost cel mai dificil lucru aflați că acela a fost doar începutul. Mirela de la Insula Iubirii le-a mărturisit reporterilor de la Antena 1, în urmă cu trei ani, chinurile la care a fost supusă cât timp a stat în arest. Bruneta s-a temut pentru viața ei, deoarece colega ei de celulă a încercat de câteva ori să o ucidă.

Fosta iubită a lui Ionuț Gojman a povestit că infractoarea cu care împărțea celula confecționa, în fiecare noapte, cuțite din conserve pentru a-i face rău brunetei. Momentul culminant a fost o bătălie între cele două în care colega de celulă a Mirelei s-a năpustit asupra brunetei pentru a o răni. Norocul fostei concurente de la Insula Iubirii este că a intervenit o altă pușcăriașă pentru a o salva.

„Eu mergeam de la bancă acasă şi era la televizor episodul nu ştiu cât cu o femeie care i-a dat 80 de lovituri de cuţit iubitului…. Intru în cameră, când mă întors, una cu un zâmbet… mă aştepta! Şi când am văzut-o mi-am dat seama că ea cea de la televizor. Ea stătea pe masă, râdea şi zice *Dar nu mă cunoşti?*… Mă gândeam că dacă bat în uşă şi strig să mă scoată de aici că ea e criminala, toată perioada o să mă terorizeze.

Mi-a zis că moneda de schimb nu e leu, euro, ca la bancă, ci dacă nu am ţigări nu supravieţuiesc. A făcut o obsesie pentru mine tipa… Îmi zicea *Eu te omor pe tine!*, stând la masă, mâncând… Şi am văzut cum a început să-şi facă cuţite din conserve. Toată ziua lucra să-şi facă cuţite. Într-o noapte a vrut să mă atace şi una dintre deţinute a sărit şi s-a bătut cu ea pentru mine. A dat-o cu capul de calorifer… Atunci m-am trezit şi a venit poliţia. A fost foarte greu… Am fost şi bătută”, a declarat îngrozită Mirela Baniaș la Insula Iubirii.

Digisport.ro
Cristiano Ronaldo, făcut praf de o legendă după ce a ajuns la 900 de goluri: "N-are nicio treabă cu fotbalul!"
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Diana Șoșoacă a dat cărțile pe față. România, sub protectoratul Rusiei
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
Cine sunt românii aflați pe lista Europol a celor mai periculoși infractori căutați. Unul dintre ei, căutat pentru o crimă din 1991
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Fiul Elodiei Ghinescu are o nouă identitate. Bunica lui nu l-a mai văzut de zece ani
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
O dau la pace? Kremlinul, anunț despre încheierea războiului din Ucraina
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Se SCHIMBĂ REGULILE la PENSIE! Anunțul Casei de Pensii pentru seniori
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro