Mirela de la Insula Iubirii, după gratii! Vedeta, la un pas să își piardă viața acolo

Mirela de la Insula Iubirii, după gratii! Vedeta, la un pas să își piardă viața acolo
Mirela de la Insula Iubirii, după gratii!

Momente cumplite pentru Mirela Baniaș de la Insula Iubirii! Bruneta a fost la un pas să își piardă viața în închisoare. Ce infracțiune a comis fosta iubită a lui Ionuț Gojman și cum era să fie ucisă de către propria colegă de celulă. Mărturisiri cutremurătoare din iadul amintirilor.

Mirela de la Insula Iubirii, după gratii

O mai ții minte pe Mirela de la Insula Iubirii? Bruneta care a venit acompaniată de Ionuț Gojman și apoi s-a îndrăgostit de ispita Mircea Moldovan a făcut mărturisiri șocante despre clipele pe care le-a petrecut în spatele gratiilor. În sezonul al patrulea din Insula Iubirii, Mirela Baniaș a povestit lucruri șocante din trecutul său care i-au blocat până și pe producătorii emisiunii. Bruneta a mărturisit că a trecut prin cele mai negre clipe din viața sa când a fost arestată și aruncată în închisoare.

Se spune că iubirea este oarbă, iar această zicală se adeverește cu atât mai mult în cazul fostei vedete de la Antena 1. Mirela de la Insula Iubirii a furat o sumă colosală din bancă, la cerințele soțului ei de atunci, dar a fost prinsă de polițiști și condamnată la patru ani de închisoare, ani pe care i-a executat într-un penitenciar de maximă securitate.

„Am fost nevoită să stau aproape jumătate din pedeapsă în regim închis. Am muncit foarte mult să ies de acolo. Am lucrat un an la o spălătorie, am spălat toate hainele la tot penitenciarul. Mă dureau braţele când întindeam… Erau nişte şobolani…”, a declarat Mirela de la Insula Iubirii, acum trei ani de zile.

Mirela de la Insula Iubirii, la un pas să fie omorâtă de colega ei de celulă

Și dacă vă închipuiți că acceptarea sentinței a fost cel mai dificil lucru aflați că acela a fost doar începutul. Mirela de la Insula Iubirii le-a mărturisit reporterilor de la Antena 1, în urmă cu trei ani, chinurile la care a fost supusă cât timp a stat în arest. Bruneta s-a temut pentru viața ei, deoarece colega ei de celulă a încercat de câteva ori să o ucidă.

Fosta iubită a lui Ionuț Gojman a povestit că infractoarea cu care împărțea celula confecționa, în fiecare noapte, cuțite din conserve pentru a-i face rău brunetei. Momentul culminant a fost o bătălie între cele două în care colega de celulă a Mirelei s-a năpustit asupra brunetei pentru a o răni. Norocul fostei concurente de la Insula Iubirii este că a intervenit o altă pușcăriașă pentru a o salva.

„Eu mergeam de la bancă acasă şi era la televizor episodul nu ştiu cât cu o femeie care i-a dat 80 de lovituri de cuţit iubitului…. Intru în cameră, când mă întors, una cu un zâmbet… mă aştepta! Şi când am văzut-o mi-am dat seama că ea cea de la televizor. Ea stătea pe masă, râdea şi zice *Dar nu mă cunoşti?*… Mă gândeam că dacă bat în uşă şi strig să mă scoată de aici că ea e criminala, toată perioada o să mă terorizeze.

Mi-a zis că moneda de schimb nu e leu, euro, ca la bancă, ci dacă nu am ţigări nu supravieţuiesc. A făcut o obsesie pentru mine tipa… Îmi zicea *Eu te omor pe tine!*, stând la masă, mâncând… Şi am văzut cum a început să-şi facă cuţite din conserve. Toată ziua lucra să-şi facă cuţite. Într-o noapte a vrut să mă atace şi una dintre deţinute a sărit şi s-a bătut cu ea pentru mine. A dat-o cu capul de calorifer… Atunci m-am trezit şi a venit poliţia. A fost foarte greu… Am fost şi bătută”, a declarat îngrozită Mirela Baniaș la Insula Iubirii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI