Insula Iubirii ajunge la final. Ce se înâmplă în ultimul episod al emisiunii de la Antena 1

Insula Iubirii a ajuns la final. Azi, 9 septembrie, este ultimul episod

Fanii show-ului de dragoste se vor bucura săptămâna viitoarem, pe data de 15 septembrie, de ultimul episod al emisiunii Insula Iubirii. Antena 1 își ia adio, în episodul de săptămâna viitoare, de la formatul testului de dragoste. Thailanda rămâne goală, iar ispitele vor rămâne doar în mintea fanilor care nu vor mai avea ocazia să le vadă acționând. Iată ce surprize va aduce ultima revedere a cuplurilor cu cei de dincolo de micile erane? Care sunt concluziile ultimului sezon?

Ultimul episod din Insula Iubirii

Pe data de 15 septembrie, la Antena 1, va derula ultimul episod al emisiunii Insula Iubirii. Cuplurile venite în Thailanda pentru a-și testa iubirea au ajuns la final, deci la concluzia sau renașterea poveștii lor de dragoste. Episodul revederii dintre Geanina și Costas, din cursul zilei de ieri, 8 septembrie, nu și-a găsit încă finalul. Cei doi mai au multe de vorbit și rezolvat, mai ales că partenerul Geaninei a făcut afirmații puternice și despre ispita Nicoleta, femeie cu care vrea un copil, dar și despre tânăra blondină despre care a spus că l-a înșelat.

Hoțul strigă soțul de pare. Ambii se acuză de diverse lucruri pentru relația eșuată, dar niciunul nu vine cu o finalitate a celor petrecute între ei. Ce se va petrece pe data de 15 septembrie se anunță a fi monumental. Teodora, după multe reproșuri adresate lui Eusebiu și multe priviri din partea bărbatului care o făceau vinovată pentru tot, este cerută în căsătorie. Scena este văzută chiar și de ispita care i-a fost alături preț de 20 de zie, Mircea.

Utimul episod al emisiunii Insula Iubirii aduce concluzia ultimului cuplu format din Teodora și Eusebiu
Utimul episod al emisiunii Insula Iubirii aduce concluzia ultimului cuplu format din Teodora și Eusebiu

Împreună…sau separat?

Dacă de cuplurile Denisa, Adrian, Gia și Bogdan se știe că au ales să plece oficial singuri din Thailanda, vom afla abia pe 15 septembrie dacă soarta Teodorei și a lui Eusebiu va fi aceeași. Anumite zvonuri apărute în online, vizavi de cele două cupluri care și-au găsit concluzia testului, arată că tocmai acestea care s-au separat de îndată au ales ca acasă să îngroape securea războiului și să-și mai dea încă o șansă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI