23 sept. 2024 | 19:34

Madonna, apariție spectaculoasă. Nu mai ține cont de vârstă. Cum arată în fustă mini la 66 de ani

Monden
Madonna, apariție spectaculoasă. Nu mai ține cont de vârstă. Cum arată în fustă mini la 66 de ani
Madonna, aparitie spectaculoasa

Madonna continuă să sfideze trecerea timpului, demonstrând că vârsta este doar un număr. Cântăreața de 66 de ania avut o apariție memorabilă la un eveniment organizat de casa de modă Dolce & Gabbana în Milano, unde a ales o ținută îndrăzneață și provocatoare. Diva și-a etalat silueta într-o fustă mini și ciorapi din plasă, arătând că încă își păstrează stilul iconic.

Madonna, look îndrăzneț și extrem de sexy la 66 de ani

Regina Muzicii Pop a fost surprinsă de fotoreporterii italieni într-un outfit extravagant, care a întors toate privirile. Madonna a purtat o fustă mini combinată cu ciorapi din plasă și un sutien negru, peste care a asortat un corset alb, mulat pe corp.

Un brâu negru i-a subliniat talia, aducând un plus de eleganță și structură ansamblului. În picioare, vedeta a ales o pereche de cizme negre înalte, iar look-ul său a fost completat cu o pereche de mănuși lungi și un fular negru din blană.

Deși artista are 66 de ani, chipul ei nu arată nicio urmă de îmbătrânire. Datorită procedurilor estetice la care a recurs de-a lungul anilor, blondina continuă să afișeze un aspect impecabil, fără riduri, iar acest detaliu a fost remarcat și de cei prezenți la eveniment.

Tabloidul Daily Mail a relatat despre lipsa de expresie a feței vedetei, ceea ce a ridicat întrebări în legătură cu posibile intervenții estetice recente.

Relația cu iubitul tinerel, Akeem Morris

Madonna nu doar că își menține tinerețea prin aparițiile sale îndrăznețe, dar și prin viața ei personală. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste cu fotbalistul jamaican Akeem Morris, în vârstă de 28 de ani.

Cei doi formează un cuplu de ceva timp, iar tânărul s-a mutat în casa vedetei. Se pare că Madonna este extrem de îndrăgostită de partenerul său, iar apropiații au dezvăluit că relația lor este una puternică, deși artista are reguli stricte.

Potrivit unei surse apropiate, Madonna nu-i permite iubitului său să doarmă în patul lor comun decât dacă ea decide acest lucru și îi interzice să se uite la televizor, mai ales la meciuri sau emisiuni sportive, atunci când sunt împreună.

Citește și Madonna şi-a făcut testamentul. Speriată de moarte, aceasta a decis cui lasă averea de sute de milioane de dolari. Surpriză mare!!

Lux și răsfăț în relație

Cântăreața este cunoscută pentru generozitatea sa și nu ezită să își răsfețe iubitul cu cadouri scumpe și călătorii de lux. Luna trecută, cei doi au fost împreună în Italia, unde Madonna și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie și prieteni apropiați.

Se pare că relația lor este tot mai strânsă, iar cântăreața arată că, la 66 de ani, poate să trăiască viața după propriile reguli, fără să țină cont de vârstă.

Citește și Imaginea cu Madonna care i-a dezgustat pe mulți fani. Cum a putut să apară artista!

Digisport.ro
Cristiano Ronaldo, făcut praf de o legendă după ce a ajuns la 900 de goluri: "N-are nicio treabă cu fotbalul!"
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Cum s-a prăbușit o mare rețea de socializare. Zeci de milioane de utilizatori au renunțat
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
Imagini înfricoșătoare. Cum ar arăta un atac nuclear asupra celui mai mare oraș din Europa Occidentală. Simularea care ne dă fiori
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Diana Șoșoacă a dat cărțile pe față. România, sub protectoratul Rusiei
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Marea voce a României s-a stins! Dumnezeu sa-l odihnească în pace!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Se SCHIMBĂ REGULILE la PENSIE! Anunțul Casei de Pensii pentru seniori
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro