Mirabela Dauer, bătută cu fierul de călcat. Vedeta a povestit ce a pățit: ”M-a mutilat”

Mirabela Dauer, bătută cu fierul de călcat. Vedeta a povestit ce a pățit: ”M-a mutilat”
Cine a batut-o pe Mirabela Dauer cu fierul de calcat

Drama uneia dintre cele mai mari artiste din România. Mirabela Dauer a povestit momentele cumplite prin care a trecut, când a fost bătută cu fierul de călcat. Vedeta a povestit ce a pățit. Cine a mutilat-o pe faimoasa cântăreață și cum s-a întâmplat nenorocirea.

Mirabela Dauer a fost bătută crunt de fostul ei soț

Mirabela Dauer nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai iubite artiste de muzică ușoară din România, iar vocea ei incredibilă nu poate fi confundată cu a nimănui altcuiva. Deși are o carieră impresionantă și milioane de fani în toate colțurile țării, viața artistei nu a fost întotdeauna roz. Recent, Mirabela Dauer a povestit un episod tragic din viața ei. Artista a fost bătută cu fierul de călcat și abia acum a avut curajul de a vorbi despre ceea ce consideră că a fost cea mai mare greșeală a vieții sale.

În perioada comunismului, când abuzurile și violența domestică erau ținute departe de ochii presei și a lumii mondene, Mirabela Dauer a trecut prin momente cumplite alături de al doilea soț, care a abuzat-o fizic și a dus-o în pragul morții. Artista a spus că partenerul ei de viață de atunci, Doru Traian Popovici, căzuse în patima alcoolului și o lovea în repetate rânduri.

„După doar două săptămâni de la oficializarea relaţiei, mi-am dat seama că am greşit crunt măritându-mă cu el. Au început bătăile. Popovici bea din cale-afară de mult. După ce am rămas însărcinată, mi-am zis că, poate, după naşterea copilului se va schimba. S-a bucurat grozav când a aflat că va fi tată. Rărise semnificativ şi bătăile. Însă după ce am născut şi m-am întors acasă, bătăile au reînceput mai rău ca înainte.

N-am mai putut să alăptez, căci îmi secase laptele din cauza atâtor bătăi. Popovici nu m-a ajutat deloc după ce am născut. Un an şi jumătte m-am chinuit îngrozitor. Copilul plângea foarte mult, mai ales noaptea, iar bătăile reîncepuseră. Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980“, a povestit Mirabela Dauer în cartea biografică „Pe drumul vieţii“.

Mirabela Dauer, bătută cu fierul de călcat și la un pas de moarte

Dar povestea nu se încheie aici. Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară și-a văzut moartea cu ochii. Mirabela Dauer a povestit în același volum autobiografic cum a fost la un pas să moară din cauza lui Doru Traian Popovici. Artista se afla pe litoralul românesc, într-o excursie cu familie. După ce a susținut un concert, s-a întors în camera ei de hotel, unde soțul ei, beat fiind, a mutilat-o cu fierul de călcat.

„Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe Litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu. Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel. Popovici nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cmeră, dar nu pe uşă, ci prin balcon. Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă.

Am fost dusă de urgenţă la spital cu Salvarea. A doua zi a venit şi Popovici, cu flori. Voia să-l iert, dar de data asta nu am mai putut. I-am spus că vreau să divorţez. Zece zile am stat în spital. După ce am ieşit, nişte prieteni mi-au recomandat un avocat pentru divorţ. Avocatul ăsta m-a nenorocit. A vândut procesul avocatului lui Popovoci. La proces, fostul meu soţ a zis că m-a prins cu alt bărbat în pat. Popovici mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot”, a mărturisit artista în cartea sa autobiografică, scriu cei de la clickpentrufemei.ro.

Cel mai mare regret al Mirabelei Dauer este că relația dintre ea și fiul ei Alexandru aproape că nu există, deoarece băiatul a fost crescut de către tatăl său și partenera sa viață. Nanu, așa cum îl alinta cântăreața pe copilul ei, nu a vrut să păstreze legătura cu mama sa.