Drama nebănuită a Mirabelei Dauer. Cum a descoperit artista că are cancer și ce i-au spus medicii

Drama nebănuită a Mirabelei Dauer. Cum a descoperit artista că are cancer și ce i-au spus medicii
Mirabela Dauer spune adevărul despre starea sa de sănătate. Îndrăgita artistă are cancer

Deşi este mereu cu zâmbetul pe buze şi duce buna dispoziţie oriunde merge, Mirabela Dauer trece, de câţiva ani, printr-o dramă nebănuită. Cântăreaţa a descoperit, în ianuarie 2018 că are cancer, lucru care a făcut-o să lupte cu dârzenie pentru viaţa ei.

Cum a aflat Mirabela Dauer că are cancer

Una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite interprete din România, Mirabela Dauer a fost greu încercată de destin în ultimii ani. Deşi nu au ştiut decât apropiaţii despre afecţiunea de care suferă încă din 2018, aceasta a decis să spună adevărul despre starea sa de sănătate. Invitată la “Vorbeşte lumea”, artista a povestit că a fost diagnosticată cu o boală cruntă, în urmă cu aproape trei ani: cancer la rinichi. Motivul pentru care abia acum a vorbit despre asta sunt zvonurile apărute în ultima perioadă cum că ar fi moarte.

“Sunt bine şi lupt pentru sănătatea mea”, a spus îndrăgita interpreta, la Pro TV.

A aflat că are cancer înainte de plecarea într-un turneu în Statele Unite ale Americii. Aşa cum obişnuieşte să procedeze când urmează să fie plecată mai mult timp din ţară, aceasta şi-a făcut toate analizele. Din păcate, la RMN, medicii au descoperit că are cancer la rinichi.

“Eram bine, nu mă durea nimic. Însă am simţit că trebuie să-mi fac analizele. Doctorul meu mi-a spus că dacă tot am hotărât asta, să-mi facă şi un CT, pentru că nu-mi mai făcusem de un an şi jumătate. Atunci s-a văzut ce era de văzut. Dumnezeu a vrut să mai trăiesc. Nu ştiu ce se întâmplă cu mine dacă plecăm în America”, a dezvăluit Mirabela Dauer.

Mirabelă Dauer spune adevărul despre starea sa de sănătate. Îndrăgita artistă are cancer
Mirabelă Dauer spune adevărul despre starea sa de sănătate. Îndrăgita artistă are cancer

Mirabela Dauer: “Am avut mare încredere în medici”

Cu mult curaj şi încredere în Dumnezeu, aceasta a urcat pe masa de operaţie. Timp de mai bine de 6 ore, medicii de la Spitalul Fundeni au luptat pentru a-a salva viaţa, iar la final au decis să îi scoată un rinichi.

“După operaţie, doctorul a venit la mine şi mi-a spus direct, aşa cum îmi place mie. Mi-a spus că am un cancer foarte agresiv. Mi-a scos rinichiul, 52 de ganglioni, dar se extinsese şi la vezică. Totul la mine s-a întâmplat cu sufletul deschis, cu o mare încredere în medici, cu o mare încredere în Dumnezeu. Am zis că nu are cum, am atât de multe de spus, nu are ce să mi se întâmple”, a declarat Mirabela.

Cântăreaţa continuă şi acum tratamentul, este sub observaţie medicală, însă este încrezătoare că va fi totul bine.

„Telenovela mea continuă de atunci. În fiecare lună, de doi ani îmi bagă direct în vezică vaccinul BCG (un vaccin împotriva tuberculozei). Mă simt relativ rău două zile după aceea, fac un pic de febră, ceea ce lumea spune că e bine. În plus la trei luni fac o citoscopie. De un an, nu mai scoate nimic la această citoscopie. Mai am un singur vaccin de făcut. Cu ajutorul prietenilor mei din Germania, care mi-au făcut rost mereu de aceste fiole, şi cărora le mulţumesc mereu. Sunt bine acum. Mulţumesc lui Dumnezeu”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI