Cum arăta Mirabela Dauer când era tânără. Super-imagini de colecție

Cum arăta Mirabela Dauer când era tânără. Super-imagini de colecție
Imagini cu Mirabela Dauer tânără.

Numele Mirabelei Dauer de dinainte de căsătorie este Mirabela Scorțaru. Aceasta s-a născut pe data de 9 iulie 1947, la București. Câtăreața de muzică ușoară a împlinit în această vară, vârsta de 73 de ani. Cum arăta Mirabela Dauer când era tânără?

Imagini cu Mirabela Dauer când era tânără

Este considerată una dintre cele mai bune voci ale muzicii pop de la noi din țară, din ultimii 40 de ani, de către unii critici ai muzicii.

Scena muzicală din anii 70-80, perioada comunismului, s-a bucurat de prezența nonconformistei Mirabelei Dauer. Alături de ea au mai fost: Corina Chiriac, și Angela Similea.

Mirabela Dauer – cântăreață de muzică ușoară

Până în momentul de față a lansat peste 40 de albume, având în repertoriu peste 1000 de cântece. În anul 2017, în luna noiembrie, a înregistrat 20 de cântece noi. Printre șlagărele acesteia se numără:

  • Ce dor mi-a fost de ochii tăi
  • Dormeau pe-o frunză două stele
  • Te aștept să vii (Fotoliul din odaie)
  • Dimineți cu ferestre deschise
  • Morărița.

Debutul Mirabelei Dauer

O perioadă destul de lungă, Mirabela Dauer a cântat rock. Ea a fost solistă a formației legendare Roșu și Negru. Alături de ea, din acea formație mai făceau parte? Liviu Tudan și Adi Ordean.

Debutul acesteia a avut loc pe când Mirabela avea doar 23 de ani, în cadrul emisiunii Tele Top. Piesa cu care și-a făcut debutul este intitulată: De când te-am întâlnit, fiind o piesă de a lui Marius Țeicu.

Cariera Mirabelei Dauer

La sfârșitul anilor 80, aceasta și-a luat cariera în serios. După ce a cântat cu mai multe formații rock și pop rock, printre care și Savoy, Mirabela Dauer a simțit că trebuie să meargă către muzica ușoară.

Una dintre cele mai buni voci ale muzicii feminine, pop din ultimele 4 decenii, Mirabela Dauer, a sărbătorit e curând 50 de ani de carieră muzicală.

Mirabela Dauer – 50 de ani de carieră

Cu ocazia aniversării a 50 de ani de carieră, Fuego a sărbătorit-o pe Mirabela Dauer în cadrul emisiunii Drag de România mea. Prezentatorul a avut numai cuvinte de laudă la adresa Mirabelei omagiindu-i întreaga carieră muzicală. În cadrul emisiunii sărbătorita a cântat șlagăre de colecție și a depănat povesti despre cei 50 de ani petrecuți pe scena muzicală.

Cu această ocazie, Paul Surugiu a postat un mesaj pe pagina sa personală de Facebook, alături de care a încărcat și câteva fotografii în care acesta apare alături de Mira:

„Nu pot să nu vă spun că azi e mare sărbătoare la TVR 2. O celebrăm, așa cum se cuvine, pe minunata Mirabela Dauer, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de carieră. Sigur, cele aproape 2 ore sunt prea puține pentru a cuprinde toate performanțele și personalitatea ei, dar am pregătit șlagăre de colecție, emoție, lacrimi de bucurie, muzică de calitate și o mulțime de prieteni care vin să-i fie aproape. Mirabela e un om tranșant. E un bun pansament, e sinceră și reușește mereu să-ți aducă zâmbetul pe buze. Vine ca o binecuvântare pentru prieteni și reușește întotdeauna să-i adune laolaltă, prin exuberanța sa. Nu mai vorbesc de faptul că este un simbol incontestabil al românilor!”

Mirabela Dauer - 50 de ani de carieră
Mirabela Dauer – 50 de ani de carieră
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI