10 ian. 2021 | 08:26

Milionarul român care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul președinte să fie finanțat

Monden
Milionarul român care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul președinte să fie finanțat
Donald Trump a pierdut alegerile prezidentiale

Acesta este milionarul român care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul președinte să fie finanțat. Despre ce personaj este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Un român din America a făcut declarații incendiare. A finanțat campania electorală a lui Donald Trump

Un milionar român i-a dat bani lui Donald Trump pentru campania electorală, scrie click.ro. Cum a fost posibil ca fostul președinte Donald Trump să fie finanțat de el.

Miercuri, 6 ianuarie, lumea întreagă a asistat cu sufletul la gură la ceea ce s-a numit asaltul asupra democrației. Câteva sute de oameni, susţinători ai lui Donald Trump au luat cu asalt Capitoliul din Washington DC, SUA şi au forțat intrarea în clădire.

Nick Rădoi, fan declarat al lui Donald Trump

Patru oameni au fost ucişi în urma violenţelor. Un susținător înfocat al lui Donald Trump, milionarul român stabilit în SUA, Nick Rădoi, a comentat, într-un interviu violențele care au avut loc în această săptămână în America și a dezvăluit că a finanțat campania electorală a lui Donald Trump.

”Este foarte adevărat că am finanțat campania lui Trump, pentru că sunt republican. Voi susține întotdeauna orice candidat republican, nu neapărat pe Donald Trump. E normal ca noi să susținem acești oameni. Am donat bani și întotdeauna voi dona pentru orice președinte republican”, a declarat Donald Trump.

Republicanii nu au vrut violențe

Dacă cineva crede că demonstrația din 6 ianuarie a fost ceva plănuit de republicani, ca să se întâmple violențe, greșește. Eu cred ca ați văzut zeci de demonstrații pe care republicanii le-au făcut și nu cred să fi folosit cineva violența. Acum o săptămână au fost peste 1 milion de oameni pe stradă și nu au fost violențe.

În 6 ianuarie au fost câteva sute de mii de oameni care au demonstrat pentru dreptul lor de a ști adevărul, de a se lua în considerare dovada pe care echipa lui Donald Trump a reușit să o pună la dosar și să arate lumii că voturile au fost falsificate.

Fraude la alegerile prezidențiale din SUA?

Au votat aceleași persoane și de trei și de 10 ori. Eu am mers sa votez în California, în același loc în care ani de zile am prezetat pașaportul. Acum mi-au zis că nu trebuie nici un act. Trebuie doar să votez. La alegerile din 3 noiembrie s-au folosit toate mijloacele posibile de a avea Joe Biden mai multe voturi. Și matematic e imposibil, sunt dovezi filamate, declarații, analizele unor experți, nici o justutiție din America nu a vrut, nici Curtea Supremă nu a vrut să preia acest caz.

De aceea au venit atâția oameni la Capitoliu. Chiar dacă Trump nu va rămâne președinte trebuie să știm de ce Curtea Suprema nu a vrut să ia în considerare nimic. De aceea lumea s-a strâns în 6 ianuarie. Este clar că 70 și ceva de milioane de oameni cred că Trump a câștigat”, a mai spus Nick Rădoi.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro