Milionarul de la ‘Arena Leilor’ încalcă legea în București. Nu a avut nicio jenă FOTO EXCLUSIV

Milionarul de la ‘Arena Leilor’ încalcă legea în București. Nu a avut nicio jenă FOTO EXCLUSIV
Milionarul de la ‘Arena Leilor’ încalcă legea în București

L-ai văzut adesea la emisiunea Arena Leilor, de la Pro TV,  este celebru pentru afacerile pe care le are în România, însă de curând a fost surprins într-o ipostază care nu îi face mare cinste.

Milionarul de la ‘Arena Leilor’ încalcă legea în București

Milionarul celebru pentru lanțurile de hoteluri și restaurante pe care le deține prin aproape toată țara, dar și pentru faptul că este jurat la emisiunea Arena Leilor, o emisiune care le vine în ajutorul antreprenorilor la început de drum și nu numai, a fost surprins încălcând legea rutieră, fără nici cea mai mică remușcare. Este vorba despre Mohammad Murad, originar din Liban, de al cărui nume se leagă lanțul de fast-food-uri Springtime, producătorul de conserve Mandy Foods, dar și mai multe hoteluri, printre care și cele aflate sub brandul Phoenicia.

Astfel, Mohammad Murad a fost surprins de paparazzi Playtech-Impact cum încalcă legislația rutieră, comițând unele fapte care l-ar fi putut lăsa fără permisul de conducere, dacă ar fi fost văzut de un polițist. Mai exact acesta a mers pe liniile de tramvai și a virat și stânga pe linia dublă continuă pentru a merge la unul dintre hotelurile situate în zona de nord a Capitalei.

Cine este Mohammad Murad

Mohammad Murad a venit din Liban în România, în anul 1982, pentru a studia medicina. La aproape 40 de ani distanță de acel moment, Mohammad Murad este unul dintre cei mai importanți hotelieri din țară, dar și deținătorul unui cunoscut lanț de restaurante.

Revoluția l-a prins medic la spitalul Colentina, însă s-a apucat de afaceri. A început cu o terasă în Regie, însă a avut un conflict cu primarul sectorului 6 de atunci, care i-a aruncat scaunele și mesele în Dâmbovița. Nu a avut noroc nici când și-a făcut o firmă cu un român, acesta din urmă plecând cu actele și banii. Și așa, șirul țepelor a continuat, rămânând chiar și fără vreo cinci magazine, după ce un alt partener de afaceri l-a păcălit.

„Din prima zi nu m-am simţit străin în România. Primii trei ani de facultate i-am făcut la Iaşi, care e un oraş superb şi cu o cultură specială. Exista, faţă de astăzi, o mai bună pregătire a studenţilor. După trei ani de Iaşi am venit la Bucureşti”, spunea Mohammad Murad pentru o publicație.

Omul de afaceri libanez mai are nouă frați, dar numai trei dintre ei sunt în România, restul se află Liban, Canada și Australia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI