Mohammad Murad, investiție colosală la Imperiul Leilor. A făcut-o să plângă pe antreprenoare

Mohammad Murad, investiție colosală la Imperiul Leilor. A făcut-o să plângă pe antreprenoare
Andreea Diaconu (31 de ani) a învățat de la părinții ei tot ce trebuia să știe despre Delta Dunării și potențialul ei turistic. Familia deține un hotel plutitor, cu ajutorul căruia organizează croaziere de Dunăre pentru turiștii români și străini. Timp de 10 ani a fost expertul familiei în vânzări și marketing, însă consideră că e timpul să aibă afacerea ei. A venit la Imperiul Leilor să ceară 250.000 de euro pentru a-și construi propriul hotel plutitor, ecologic și autopropulsat, în schimbul a 20% din afacere. Mohammad Murad i-a făcut o ofertă pe care n-o putea refuza. „Asta e o lecție pentru voi să nu vă băgați nasul unde nu vă fierbe oala. Aveți grijă, când auziți de turism și servicii pe zona hotelieră, nu aveți voie”, le-a spus Murad celorlați LEI.

Omul de afaceri Mohammad Murad a investit o sumă colosală într-o afacere în turism. Cât a investit afaceristul și cine este noua lui parteneră de afaceri?

Suma colosală la „Imperiul Leilor”

Andreea Diaconu, tânăra care s-a prezentat la emisiunea „Imperiul Leilor” a obținut un parteneriat la care nici nu se gândea.  Antreprenoarea a crescut în Delta Dunării și cunoaște potențialul turistic al zonei. Familia ei deține un hotel plutitor, cu ajutorul căruia organizează croaziere pe Dunăre pentru turiștii români și străini. A venit la „Imperiul Leilor” să obțină 250.000 de euro pentru a-și construi propriul hotel plutitor, ecologic și autopropulsat, în schimbul a 20% din afacere.

„Vreau să simt acum și gustul succesului,”spunea Andreea.

Andreea Diaconu în vârsta de 31 de ani a visat să aiba propria ei afacere. De peste 20 de ani părinții ei au un hotel plutitor cu care organizeaza croaziere pentru oaspeții lor. În acești ani peste 10.000 de turiști au fost la bordul navei lor, explorând astfel Delta într-un mod inedit.

Au dat stratul afacerii în anul 2001, iar membrii echipajului au fost părinții Andreei si ea. Mama tinerei a fost responsabilă pentru partea de bucătărie, pregatind pentru oaspeții lor cele mai delicioase preparate de pește. Tatăl tinerei îi plimba pe turiști cu bărcile, iar Andreea era ghidul. Se implică în aceasta afacere a familiie de peste zece ani. În prezent tânăra din Tulcea se ocupa de partea de vânzări și marketing a afacerii pe care o deține.

Aflată în fața „leilor”, tânăra a explicat avantajele pe care le-ar oferi afacerea în care intenționează să investească și a încercat să-i convingă pe oamenii de afaceri să intre într-un astfel de business.

Cu ajutorul dumneavoastra îmi doresc extrem de mult sa punem Delta acolo unde merită, în topul destinațiilor din România și nu numai, a spus tânăra.

Andreea nu a venit cu mâna goală ci însoțită de un platou bogat cu preparare din pește pe care ea împreuna cu familia sa le servesc la bordul navei lor.

Mohammad Murad, „leul” care a investit în afacerea tinerei

Delta Dunării mi-a salvat viața. E singurul loc pe care-l cunosc și unde am uitat de tot. Toate lucrurile care pănă atunci ți se păreau imposibil de rezolvat, dupa o oră ți se pare o glumă, spunea Dan Șucu, unul dintre „lei”

Suma de 250.000 de euro, pe care Andreea a cerut-o ar acoperi o parte dintre cheltuielile pe care le presupune noua navă pe care intenționează să o construiască.

Dan Șucu i-a solicitat tinerei 10% din afacerea ei în schimbul a 150.000 de euro în acțiuni, iar alți 150.000 sub formă de împrumut, iar Bogdan, cel de al doilea om de afaceri care a crezut în afacerea tinerei i-a oferit 250.000 de euro în schimbul a 25%din afacere. După ce o parte dintre „Lei” s-au retras cel care a ales să investească în afacerea Andreei, Mohammed a ales să-i ofere tinerei 500.000 de euro pentru 49% din afacere.

Îmi doresc foarte mult, deși este un procent foarte mare, îmi doresc să continui cu dumneavoastra și sa accept oferta dumneavoastră, i-a spus în final Andreea omului de afaceri Mohammad Murad.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI