Primele declarații ale lui Mohammad Murad după ce a fost reținut de poliție: ”Este o comandă de la vârf”

Primele declarații ale lui Mohammad Murad după ce a fost reținut de poliție: ”Este o comandă de la vârf”
Primele declarații ale lui Mohammad Murad după ce a fost reținut de poliție: ”"Este o comandă de la vârf”

După scandalul generat de mita electorală, candidatul independent, Mohammad Murad, la primăria Mangalia, a decis să spună ce se întâmpă. Reamintim că acesta fusese prins dând bani votanților din Mangalia în chiar ziua alegerilor.

Primele declarații ale lui Mohammad Murad după ce a fost reținut de poliție

Conform primelor informații, cel care ar fi dat bani, astăzi, în ziua votului, potențialilor votanți, ar fi fost Mohammad Murad. Acum aflăm de fapt că, nu acesta ar fi fost implicat în acest scandal, ci un membru al staff-ului acestuia.

În orice caz, din ce știm, până acum, și omul de afaceri Mohammad Murad ar avea încă un dosar penal, al treilea. Mohammad Murad a decis să vină cu clarificări pe marginea acestui scandal, postând pe contul său de facerbook, un clip cu precizările de rigoare.

Conform informațiilor actualizate, un cetățean ar fi fost de fapt implicat în mita electorală. Acesta ar fi fost tras pe dreapta de polițiști. Organele de poliție l-ar fi observat că ar fi împărțit sume de bani oamenilor de pe stradă. Polițiștii au încercat să-i percheziționeze mașina, individul opunându-se acestora. În acel moment ar fi ajuns în zonă și Murad.

”În jurul orei 16:30, a fost oprit pe raza municipiului Mangalia un autoturism, condus de un bărbat, în dreapta aflându-se proprietarul mașinii. Cei doi au refuzat să le fie controlat autoturismul. În zonă și-a făcut apariția un alt bărbat. Este vorba de un candidat la o primărie din județul Constanța, acesta neavând vreo calitate sau legătură cu incidentul respectiv. În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, conducătorul auto fiind condus la sediul Poliției.” se spune în mesajul transmis de IPJ Constanța.

”Este o comandă de la vârf”

Conform celor declarate de Mohammad Murad, totul ar fi fost comandat de contracandidații acestuia, acuzațiile aduse acestuia fiind de fapt, false. Cel puțin așa declară Murad

„Este o comandă de la vârf. cred eu. De ce unii au dreptul de a sărăcit un oraș întreg și când vine o altă echipă care coagulează toate partidele pentru Mangalia încep aceste acuzații.. Mi se pare foarte trist și vreau să îndemn toți mangalioții să iasă la vot”, a transmis  Murad.

Urmăriți Playtech.ro și pe