Mihai Bobonete, derapaj în prima emisiune Românii au talent. Ce a putut să-i spună lui Andi Moisescu la Pro TV

Mihai Bobonete, derapaj în prima emisiune Românii au talent. Ce a putut să-i spună lui Andi Moisescu la Pro TV
Mihai Bobonete, derapaj în prima emisiune Românii au talent.

Așteptarea a luat sfârșit! Sezonul 12 al celei mai iubite emisiuni, Românii au talent, a început. Și nu oricum, ci cu schimbări majore la masa juraților. Astfel că numerele care intră pe scenă în acest sezon sunt jurizate atent de: Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Bobonete. Între membrii juriului se creează o simbioză, însă Mihai Bobonete nu a putut să nu iasă din „tipare” cu niște replici în stil propriu, la adresa lui Andi Moisescu.

Mihai Bobonete, derapaj în prima emisiune Românii au talent

Sezonul 12 al emisiunii Românii au talent a început la PRO TV, iar oamenii și poveștile lor sunt impresionante:

„Am înțeles că nu există limite. E pentru prima oară când văd așa ceva, fantastic.”, au fost câteva dintre remarcile juraților vizavi de ceea ce văd pe scenă.

Însă să nu credeți că în pauza dintre momente este liniște, căci show-ul continuă și la masa juriului. O glumă, o replică acidă, fac ca timpul să se scurgă rapid, iar telespectatorii să descopere ipostaze noi ale vedetelor lor preferate.

Mihai Bobonete, cel pe care Andra l-a numit ieri, în emisiunea La Măruță, „cel mai curajos dintre noi”, pus pe glume cum lesne este de înțeles chiar și din rolul pe care îl are în celebrul serial de comedie, Las Fierbinți, a făcut o ironie la adresa lui Andi Moisescu, servită, cumva, la fileu, însă de însuși Andi.

„Andi Moisesecu: Aoleu, am ajuns cel mai bătrân la masa juriului, nu eram pregătit pentru experiența asta.

Mihai Bobonete: Ăsta, Andi, face televiziune… de și acasă, când se duce să se pi.e vorbește singur, zice: „să-mi opriți și mie lavaliera”.

Mihai Bobonete: 49 de ani fac”, a fost dialogul dintre Mihai Bobonete și Andi Moisescu, dialog care i-a stârnit Andrei hohote de râs.

„Românii au talent înseamnă familie”

Ieri, în emisiunea La Măruță, Andra a descris ceea ce vor descoperi telespectatorii în cel de-al 12 sezon al emisiunii Românii au talent. Sunt oameni cu povești și talente extraordinare:

„O să am grijă înainte de live-urile de la Românii au Talent să nu mă întâlnesc cu nimeni. Dacă luăm partea bună a acestei pandemii, am reușit să ăi atragem pe oamenii aceia care aveau contracte în străinătate și nu au putut să vina.

Acum ei vin să fie recunoscuți și in țară. Au povești extraordinare, m-am emoționat până la lacrimi, mi se pare important când se întâlnește povestea cu talentul.

Avem colegi noi la masa juriului, ne-am înțeles foarte bine, am râs, i-am cunoscut altfel decât îi știam până acum. A fost o plăcere. Pentru mine Românii au talent înseamnă familie, am crescut cu aceasta echipa.

Râdem cu Bobonete, el a fost cel mai curajos dintre noi, a vrut sa le încerce pe toate, eu sunt cea mai cuminte de la masa juriului. Eu doar mănânc între pauze”, a mărturisit Andra.

Sezonul 12 de Românii au talent a adus schimbări la masa juriului: Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Bobonete sunt acum în căutarea celui mai talentat român.