Câte kilograme are Andra acum. Soția lui Cătălin Măruță ține dietă și chiar a slăbit

Câte kilograme are Andra acum. Soția lui Cătălin Măruță ține dietă și chiar a slăbit
Câte kilograme are Andra

Andra a venit azi în emisiunea La Măruță, pentru a-și promova cea mai nouă piesă a sa, „Pas cu pas”. Artista a fost întâmpinată în platou de Cosmin Seleși, actorul care a dorit să îl ajute pe Cătălin Măruță cu prezentarea emisiunii. Deși mărturisește că vine rar la emisiunea soțului ei, de două ori pe an, Andra a avut și de această dată o prezență răvășitoare, remarcată și de Seleși, care a întrebat-o ce dietă ține.

Câte kilograme are Andra acum

Andra a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță, soțul ei, prilej cu care a interpretat live cea mai nouă piesă a sa, Pas cu pas. Andra a mărturisit că vine foarte rar la această emisiune, doar când trebuie să își promoveze vreo melodie, iar asta pentru că emisiunea este prezentată de soțul ei.

„Ironia sortii, ca deși vin de 2 ori pe an la această emisiune, cred ca sunt cel mai rar artist pe la aceasta emisiune, vin doar când lansez ceva, mai ales ca oamenii au percepția că fiind sotia…”, a mărturisit Andra.

Andra a fost întrebată de Cosmin Seleși ce dietă ține, având în vedere că artista este într-o formă de zile mari. Fără ocolișuri, artista a mărturisit că în pandemie s-a îngrășat, ajungând la 70 de kilograme, însă motivația de slăbi a venit de la sora ei, care a slăbise vizibil.

„M-a vizitat una dintre surorile mele exact înainte de 1 decembrie, am văzut ca ea slăbise 7 kg, am zis că și eu pot. Așa că de la 1 decembrie am injumătățit porțiile de mâncare. În pandemie m-am îngrășat pentru că atunci am simțit că pot mânca ce vreau, după atâția ani de carieră, cum nu au mai fost concerte… și așa am ajuns la 70 de kg. Am simțit că trebuie să slabesc, dimineața aveam 63,5 KG.”, a dezvăluit Andra.

„M-am testat și sunt negativ”

De altfel, venirea în platou a Andrei a fost un moment așteptat și anunțat de Cătălin Măruță încă de ieri. Azi, Cosmin Seleși, fosta vedetă de la Antena 1, care a schimbat macazul după zece ani, l-a liniștit pe Cătălin Măruță, spunând că Andra „va fi pe mâini bune”.

”Cosmin Seleși: Te rog frumos să ai încredere. Nu ai nicio nădejde. O să iasă bine!

Maruță: Când mă uit la tine, am impresia ca te cunosc de undeva.

Cosmin Selesi: Dacă începem cu d-astea… Andra va fi pe mâini bune, stai liniștit.

Maruță. M-am testat și sunt negativ, dar sunt in izolare pentru că așa este legea. Stau departe de familie ca Andra are tot felul de treburi.”, a fost dialogul dintre Măruță și Cosmin Seleși.

În ediția de azi a emisiunii, Cătălin Măruță a anunțat că a făcut un test anti-covid, care a ieșit negativ.

Urmăriți Playtech.ro și pe