Mihaela Rădulescu, surpriză colosală pentru fanii masculini. Ce vor vedea azi la tarabele de presă

Mihaela Rădulescu, surpriză colosală pentru fanii masculini. Ce vor vedea azi la tarabele de presă
Mihaela Rădulescu, surpriză colosală pentru fanii masculini

Mihaela Rădulescu a venit în emisiunea La Măruță, unde a vorbit despre relația ei pe care o are de opt ani cu Felix Baumgartner, dar a dezvăluit că are și o surpriză pentru publicul masculin: a recreat, la cei 52 de ani, fotografia nud pe care a realizat-o acum 20 de ani, iar coperta cu nudul ei apare deja la tarabele de presă.

Mihaela Rădulescu, surpriză colosală pentru fanii masculini

Mihaela Rădulescu l-a lăsat fără cuvinte pe Cătălin Măruță azi, în emisiune. Ea i-a făcut o dezvăluire neașteptată, și anume, a pozat nud și este de părere că acum se prezintă într-o formă mai bună chiar decât momentul de acum 20 de ani.

”Mâine apare o copertă cu mine. E un fel de copertă manifest, sunt dezbrăcată în poză, sărbătorim cu acest număr 20 de ani de la primul nud pe care l-am făcut, am repetat fix aceeași fotografie cu fix același fotograf cu care lucrez de 20 de ani.

E vorba despre asumare, despre femeia care știe ce vrea. Felix nu are nimic împotrivă ca eu pozez nud. Eu nu am pozat niciodată într-o revistă pentru bărbați, nudurile mele sunt nuduri în care nu se vede nimic, sunt nuduri artistice.

Cred că sunt în câștig acum, spre deosebire de acum 20 de ani, pentru că am învățat să mănânc sănătos, am învățat cum să am un zâmbet frumos, mai descoperi un estetician bun.

Spre exemplu, azi la pranz am luat o masă prin venă, adică îți bagi în venă vitamine, eu asta am mâncat la prânz”, a mărturisit Mihaela Rădulescu în cadrul ediției La Măruță de pe 29 septembrie.

Mihaela Rădulescu, detalii despre relația ei

În aceeași emisiune, Mihaela Rădulescu a dat din casă și a vorbit despre relația pe care o are de opt ani cu Felix Baumgartner, dar și despre ocupația acestuia, și anume, acrobații cu elicopterul.

”Am fost cu el (n.red. Felix) în elicopter când s-a dat așa peste cap, este foarte tare senzația. Ăla e jobul lui, el în fiecare zi se urcă în elicopter și face show-uri aviatice. Da, de aceea nu a dorit să aibă copii, pentru că munca pe care o face el este riscantă și s-a temut… Am fost în turneu pe la show-uri aviatice.

În ultimele 2 săptămâni am fost la show-uri aviatice unde toaleta era în câmp și după viața asta de cazarmă, apoi m-am trezit ca merg la castel în Londra. Așa trăiesc de când sunt cu băiatul asta. Există tot felul de figuri aviatice. Suntem de opt ani împreună. Se fac 9 ani de când a sărit din stratosferă.

El așteaptă ca cineva să bată recordul lui, el nu vrea să îsi bată propriul record. Acum iar pregătește o demență absolută pentru la anul, ceva în stilul lui, sunt usor siderată, panicată nu mai sunt de mult, de când sunt cu el”, a mai mărturisit vedeta Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI