De ce Mihaela Rădulescu nu va avea niciodată un copil cu Felix Baumgartner. Motivul este trist, dar lesne de înțeles

De ce Mihaela Rădulescu nu va avea niciodată un copil cu Felix Baumgartner. Motivul este trist, dar lesne de înțeles
De ce Mihaela Rădulescu nu va avea niciodată un copil cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu a venit azi în emisiunea La Măruță și a vorbit despre relația sa cu Felix Baumgartner, dar și despre plecarea fiului său, Ayan, la studii în America.

De ce Mihaela Rădulescu nu va avea niciodată un copil cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu a avut o prezență absolut fermecătoare în emisiunea lui Cătălin Măruță. Diva de la Monaco a vorbot despre cei opt ani petrecuți lângă Felix Baumgartner, niște ani plini de adrenalină și de dragoste. Ea a vorbit despre activitatea iubitului ei, activitate la care și ea ia parte din plin, dar a spus și de ce acesta nu și-a dorit copii, deși iubește enorm copiii.

”Am fost cu el (n.red. Felix) în elicopter când s-a dat așa peste cap, este foarte tare senzația. Ăla e jobul lui, el în fiecare zi se urcă în elicopter și face show-uri aviatice. Da, de aceea nu a dorit să aibă copii, pentru că munca pe care o face el este riscantă și s-a temut… Am fost în turneu pe la show-uri aviatice.

În ultimele 2 săptămâni am fost la show-uri aviatice unde toaleta era în câmp și după viața asta de cazarmă, apoi m-am trezit ca merg la castel în Londra. Așa trăiesc de când sunt cu băiatul asta. Există tot felul de figuri aviatice. Suntem de opt ani împreună. Se fac 9 ani de când a sărit din stratosferă.

El așteaptă ca cineva să bată recordul lui, el nu vrea să îsi bată propriul record. Acum iar pregătește o dementă absolută pentru la anul, ceva în stilul lui, sunt usor siderată, panicată nu mai sunt de mult, de când sunt cu el”, a mărturisit vedeta Pro TV.

Ce a făcut Mihaela Rădulescu pentru Ayan când a mers în campusul fiului ei

Mihaela Rădulescu a vorbit și despre plecarea fiului său în America, la colegiu. Ea a povestit cum i-a amenajat lui Ayan camera din campus, uluindu-i atât pe profesori, câți și pe ceilalți elevi.

”Ayan a intrat și într-o galerie foarte selectă, are centura neagră la arte marțiale, e cel mai tânăr de vârsta lui care a obținut o astfel de centură neagră, am plâns când a plecat în America. Ziua în care eu a trebuit să plec să îl las a fost cea mai grea. Mersesem în campus, el a vrut sa meargă la școala aia, l-am lăsat, acum nu mai sufăr cum sufeream.

I-am dus covor în campus. În campus toți au strictul necesar și cand am intrat acolo am zis că îl las într-o cameră goala. Și m-am enervat la gândul ăsta. Când am venit în campus cu covorul, m-au întrebat toți profesorii ce vreau să fac….

După ce am aranjat toată camera, era cea mai frumoasă cameră, mi-am dat seama ca lipsește o plantă. Am luat o plantă de plastic și am pus-o într-un colț. Mi-a zis ca a venit tot campusul să îmi vadă camera ca au auzit ca e unul în campus care are o plantă în cameră. A trebuit să îl învăț cum să își calce cămașa, cum să șteargă praful tot”, a mai declarat Mihaela Rădulescu.

Urmăriți Playtech.ro și pe