Mihaela Rădulescu, întâlnire cu un actor celebru: ‘Nu am putut să ma abțin’

Mihaela Rădulescu, întâlnire cu un actor celebru: ‘Nu am putut să ma abțin’
Mihaela Rădulescu, întâlnire cu un star internațional

Mihaela Rădulescu a făcut câteva dezvăluiri după o întâlnire cu un actor celebru. Este vorba despre unul din cei mai râvniți bărbați din lume. Cele două vedete și-au făcut o fotografie împreună și au schimbat câteva cuvinte cu ocazia aceasta.

Mihaela Rădulescu, întâlnire cu un star internațional

Mihaela Rădulescu este una din cele mai cunoscute și longevive prezențe de pe micul ecran. Aceasta este considerată o adevărată divă în showbiz-ul românesc și este categoric o apariție greu de trecut cu vederea.

După câteva relații eșuate, aceasta și-a găsit liniștea în brațele lui Felix Baumgartner. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 8 ani de zile. Vedeta îl însoțește pe celebrul cascador la diverse evenimente la care este invitat unde își fac apariția nume mari.

Recent, vedeta noastră a fost prezentă la o expoziție de mașini de epocă și motociclete extrem de rare. În locul acesta l-a întâlnit pe nimeni altul decât Jason Momoa. Cea din urmă s-a pozat cu el fără nicio ezitare și le-a arătat fanilor ei totul. Chiar iubitul ei a fost cel care a imortalizat momentul.

  • Vezi Galeria FOTO

” Au avut loc o mulțime de momente neprețuite”

“@goodwoodrevival momente de genul acesta… Întâlnire @prideofgypsies (da, “Aquaman” Jason Momoa și acum Cooper din “Sweet girl) au fost… magice. Acest actor imens, fermecător, fierbinte, talentat se naște în aceeași zi ca și fiul meu – așa că nu am putut rezista să nu-i cer să facem o fotografie împreună.

Mamele nebune o fac:). @officialayans – asta este pentru tine. Mulțumesc @charlie__march, mulțumesc Jason și … @therealfelixbaumgartner, pentru că m-ai lăsat să am momentul meu de fan. Au avut loc o mulțime de momente neprețuite, cu povești minunate”, a scris Mihaela Rădulescu în descrierea imagini în care este lângă Jason Momoa.

„Avem o relație frumoasă! Știi de ce a rămas frumoasă?”

Prezentatoare de televiziune a vorbit și despre zvonurile multe în privința despărțirii sale de celebrul sportiv. Ea a explicat că nu a vrut niciodată să intervină și să dezmintă vorbele din partea gurilor rele pentru că adevărul știut de ea contează. Relația sa cu Felix este una extraordinară, iar restul nu o mai interesează.

„Avem o relație frumoasă! Știi de ce a rămas frumoasă? Pentru că vorbim foarte puțin despre asta și așa va și rămâne. De atâtea ori ne-ați despărțit voi ăștia din presă, încât simt nevoia să vă las așa, mai nedumeriți, în ceea ce ne privește. E totul bine acolo”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Click!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI