Mihaela Rădulescu, detalii nebănuite despre viața din Monaco. Ce face singură, fără vreun ajutor

Mihaela Rădulescu, detalii nebănuite despre viața din Monaco. Ce face singură, fără vreun ajutor
Mihaela Rădulescu, detalii nebănuite despre viața din Monaco.

Mihaela Rădulescu locuiește la Monaco de aproape 15 ani, iar pentru ea acolo este ”acasă”. Vila sa emană lux și opulență, îmtrucât aceasta a avut grijă să o aranjeze cu cele mai prețioase piese de mobilier și de artă.

Mihaela Rădulescu, detalii nebănuite despre viața din Monaco

De altfel, Mihaela Rădulescu este pasionată de tot ce ține de decor interior și a povestit și amănunte din stilul său de viață. Ea a mărturisit că își face singură piața și curățenia.

”Sunt Leoaică, îmi place mult acasă și casa trebuie să mă reprezinte, categoric. Am tot achiziționat piese de mobilier sau artă, iubesc materialele de calitate, culorile neutre, stilul art-deco…

E mult de povestit aici, sunt extrem de pasionată de decorul interior, de curățenie și cozyness… Gătesc des, invit prieteni la masă, îmi fac singură piața și curățenia (sunt moldoveancă, la naiba!). Diva e activată doar la ieșirile în oraș, la filmări, când e neapărat nevoie de prezența ei.”, a spus Mihaela Rădulescu pentru Viva.ro.

Diva de la Monaco a mai spus și că niciodată nu iese din casă neîngrijită și chiar și atunci când face sport preferă să arate cât se poate de bine.

”Nu ies din casă neîngrijită, nici dacă am doar blugi și tricou pe mine. Un strop de machiaj, un parfum discret, unghiile mereu făcute, părul aranjat, fie și creț, o geantă corectă și pot pleca oriunde cu zâmbet-înainte. Și când fac sport încerc să fiu prezentabilă, pur și simplu mă simt bine când arăt bine, fără prea mult efort.

Minimul acela de îngrijire face diferența pentru orice femeie, cred. Și nu-mi spuneți că sună a vânătoare de perfecțiune, pentru că e doar… feminitate, obișnuința de a fi Eu”, a mai dezvăluit Mihaela Rădulescu pentru sursa citată.

”Am altă viață, pe alte meleaguri”

Mihaela Rădulescu nu mai deține proprietăți în România și vine doar cu scopuri legate de muncă. Totuși, vedeta spune că mereu se simte conectată cu sufletul la țara sa de origine.

”Vin în România pentru puține motive și… scurte perioade, în general doar legate de muncă. Am altă viață, pe alte meleaguri și nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni să trăiesc în România. Sunt, ca toți românii plecați, cu rădăcinile deja prinse în altă parte, dar cu sufletul mereu conectat la țara mea.

De aici și preocuparea constantă de a ajuta în fel și chip, prin fundația mea, cu campanii personale, cu ajutoare de la prietenii de aici… Am câteva realizări la acest capitol umanitar de care-s foarte mândră”, a mai spus Mihaela Rădulescu.