Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu, de fapt. Diva de la Monaco arată incredibil la 52 de ani

Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu, de fapt. Diva de la Monaco arată incredibil la 52 de ani
Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu, de fapt.

Iată ce operații estetice are Mihaela Rădulescu, ”diva de la Monaco”, de fapt. Ea a arată impecabil la vârsta de 52 de ani și este într-o formă fizică de invidiat.

Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu, de fapt

Mihaela Rădulescu, detectiv în emisiunea Masked Singer, de la Pro TV, nu mai are nevoie de nicio prezentare. La vârsta de 52 de ani, trupul și chipul vedetei arată extraordinar, de parcă vârsta este doar un număr. Într-un interviu, aceasta a vorbit despre intervențiile chirurgicale pe care le-a făcut.

„Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes.”, a declarat Mihaela Rădulescu.

De altfel, se consideră o perspană asumată, fapt pentru care este dispusă să vorbească despre fiecare operație estetică în parte.

„Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara.

Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare.

Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a mai spus vedeta de televiziune.

A pozat nud la 52 de ani

Recent, Mihaela Rădulescu a pozat goală, pentru revista Viva. Despre această copertă nud, vedeta spunea în emisiunea lui Cătălin Măruță:

”E un fel de copertă manifest, sunt dezbrăcată în poză, sărbătorim cu acest număr 20 de ani de la primul nud pe care l-am făcut, am repetat fix aceeași fotografie cu fix același fotograf cu care lucrez de 20 de ani.

E vorba despre asumare, despre femeia care știe ce vrea. Felix nu are nimic împotrivă ca eu pozez nud. Eu nu am pozat niciodată într-o revistă pentru bărbați, nudurile mele sunt nuduri în care nu se vede nimic, sunt nuduri artistice.

Cred că sunt în câștig acum, spre deosebire de acum 20 de ani, pentru că am învățat să mănânc sănătos, am învățat cum să am un zâmbet frumos, mai descoperi un estetician bun.

Spre exemplu, azi la pranz am luat o masă prin venă, adică îți bagi în venă vitamine, eu asta am mâncat la prânz”, a mărturisit Mihaela Rădulescu în cadrul ediției La Măruță de pe 29 septembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI