Secretul relației la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Ce a dezvăluit diva de la Pro TV

Secretul relației la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Ce a dezvăluit diva de la Pro TV
Secretul relației la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner.

Care este secretul relației la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Vedeta de la Pro TV a povestit cum funcționează lucrurile între ei, de opt ani.

Secretul relației la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu are 52 de ani și un trup de invidat, pe care l-a etalat cu mândrie în cel mai nou și îndrăzneț pictorial al său. Vedeta este însă mai sigură pe sine ca niciodată, iar un rol important pentru această siguranța de sine îl are cu siguranță echilibrul interior. Un echilibru pe care l-a dobândit prin relația cu iubitul ei, o relație care ”funcționează” și care îi împlinește pe amândoi. Iată ce a dezvăluit Mihaela Rădulescu despre relația la distanță dintre ea și Felix.

”Cei aproape 8 ani de când trăim așa sunt cel mai bun răspuns. Se poate și așa, cu reglajele mentale, sufletești și organizatorice potrivite. La noi funcționează. Cu avantaje și… mici neajunsuri, cele mai multe legate de imposibilitatea de a fi mereu împreună, în același loc. Amândoi suntem ocupați, fiecare cu meseria lui, eu și cu creșterea lui Ayan, dar am găsit mereu căi să venim unul la altul sau să ne vedem pe planetă, unde are Felix show-uri aviatice, speech-uri, evenimente etc”, a spus detectiva de la Masked Singer pentru Viva.ro.

”Dor și bucurie maximă”

Cei doi sunt însă împreună mai peste tot, nu și pe acasă, fapt care vine cu unele avantaje și dezavantaje pentru amândoi.

”Suntem împreună cam peste tot, mai puțin pe-acasă. Avantaje? Dor și bucurie maximă la fiecare revedere, calc, gătesc, spăl și aștept mult mai puțin cu masa pusă. Dezavantaje? La mine – când se strică ceva în casă și trebuie să repar pe facetime. La Felix – „cum calc cămașa?, „Cum fac o supă?.

Și altele, la fel de simpatice și… normale, la stilul nostru de viață. Numai în ultimele trei săptămâni am fost în cinci țări împreună, cu pauze de câte o zi acasă, doar ca să pun în valiză haine curate și pentru alt gen de activități. E mai mult decât adrenalină. E viața noastră, cu piciorul pe accelerație și… destul de off-road”, a mai declarat diva de la Monaco pentru sursa citată.

Întrebată dacă s-ar fi gândit, atunci când s-au cunoscut, că vor avea o relație îndelungată, vedeta a mai mărturisit:

”Nu. Și nici acum nu mă gândesc așa – în sistemul meu de analiză personală, e minunat cât… rămâne minunat. Când nu mai e, închid capitolul și deschid altul, în care să fiu din nou fericită, iubită și… ținută în brațe.”, a conchis Mihaela Rădulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI