Meteo, joi, 10 februarie 2022. Ce se întâmplă cu vremea. Anunțul vine chiar de la ANM

Meteo, joi, 10 februarie 2022. Ce se întâmplă cu vremea. Anunțul vine chiar de la ANM

Prognoza meteo pentru 10 februarie 2022. Cum va fi vremea mâine în România și care sunt previziunile ANM. Meteorologii vin cu vești buni și anunță temperaturi în creștere pentru majoritatea regiunilor țării. Cum va fi vremea în Capitală și care sunt maximele zilei, afli în rândurile de mai jos ale acestui articol.

Meteo, joi, 10 februarie 2022

Temperaturile vor fi în creștere mâine, 10 februarie 2022, iar cerul se va menține variabil în cea mai mare parte a țării. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă prognoză, iar noi vă prezentăm cele mai importante detalii.

Mâine, maximele zilei se vor situa între 8 – 15 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor atinge -7 grade Celsius în zonele montane, iar 4 – 5 grade Celsius la mare și în Dealurile de Vest.

În nord și nord-estul țării, cerul se va menține înnorat, existând și precipitații de scurtă durată. La munte se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare, iar locuitorii din Maramureș vor avea parte de ploaie. În restul țării, cerul va fi senin în cea mai mare parte a zilei.

Citește și: Vremea se schimbă radical! Pentru ce zone a emis ANM Cod galben. Ce fenomene meteo au fost anunțate în următoarele ore

Ce se întâmplă cu vremea

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporare în zonele înalte de munte, cu precădere în Carpații Orientali, unde rafalele vor depãşi 70 – 80 km/h. La începutul zilei și local noaptea va fi ceață pe suprafețe mici.

Bucureștenii vor avea parte de temperaturi mai ridicate decât cele specifice perioadei, cerul se va menține senin întreaga zi, iar maximele se vor situa în jurul valorii de 14 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 – 1 grade Celsius.

Vântul va sufla slab și moderat, iar șansele de precipitații sunt reduse. În schimb, în jurul dimineții vor exista condiții de ceață.

Cum va fi vremea mâine, 10 februarie, în principalele orașe din țară

Iată care sunt temperaturile maxime de joi, șansele de precipitații, procentul de umiditate și viteza vântului în principalele orașe din România:

Timișoara: 10 grade Celsius, Precipitații: 2%, Umiditate: 68%, Vânt: 6 km/h;

Oradea: 9 grade Celsius, , Precipitații: 2%, Umiditate: 80%, Vânt: 16 km/h;

Baia Mare: 3 grade Celsius, Precipitații: 6%, Umiditate: 88%, Vânt: 6 km/h;

Cluj Napoca: 7 grade Celsius, Precipitații: 2%, Umiditate: 69%, Vânt: 6 km/h.

Urmăriți Playtech.ro și pe