Meteo 8 decembrie. Cum va fi vremea, ce temperaturi vom avea în România

Meteo 8 decembrie. Cum va fi vremea, ce temperaturi vom avea în România
Meteo 8 decembrie

Meteo 8 decembrie. Iată cum va fi vremea miercuri și ce temperaturi se anunță în țară. Meteorologii anunță că vremea nu va fi prea diferită de zilele acestea, însă de joi, 9 decembrie, vremea se va schimba, însă va rămâne, totuși, în media normală pentru această perioadă. Atmosfera se anunță mohorâtă, iar temperaturile nu vor fi prea generoase.

Meteo 8 decembrie

Miercuri, 8 decembrie, vremea aduce ninsori și precipitații mixte, pe alocuri. Însă deși vremea se anunță a fi mohorâtă, meteoroogii anunță că de joi va ieși soarele, chiar dacă atmosfera se va menține în media normală pentru această perioadă. Mâine, temperaturile maxime pe regiuni vor indica: 2 grade în Moldova, 4 în Transilvania, 4 în Maramureș, 2 în Crișana, 5 în Banat, 7 în Muntenia, 8 în Oltenia și 10 în Dobrogea.

De asemenea, tot mâine sunt așteptate ninsori în Transilvania și precipitații mixte în Moldova și Dobrogea. În restul teritoriului, soarele va ieși dintre nori. Capitala va avea mâine un cer mai mult noros, cu ploaie slabă și o temperatură maximă de șase grade C. Vezi temperaturile de miercuri în alte orașe țară!

Brașov: 2 grade
Iași: 1 grade
Cluj Napoca: 3 grade
Constanța: 7 grade
Bacău: 1 grade
Timișoara: 3 grade
Oradea: 2 grade
Sibiu: 2 grade
Giurgiu: 4 grade
Galați: 3 grade
Arad: 3 grade
Piatra Neamț: 1 grad
Târgu Mureș: 3 grade
Ploiești: 6 grade
Pitești: 6 grade

Vremea joi, 9 decembrie

Joi, 9 decembrie, temperaturile maxime pe regiuni vor indica: 6 grade în Moldova, 8 în Transilvania, 9 în Maramureș, 8 în Crișana, 9 în Banat, 10 în Muntenia, 9 în Oltenia și 12 în Dobrogea. De asemenea, sunt anunțate ploi în Crișana, Banat și Transilvania, ceață în Muntenia și Moldova, dar și nori în Oltenia. Puțin soare va fi în Dobrogea și Maramureș. În București, cerul se va menține variabil, cu temperaturi maxime de până la 8 grade C. Vezi temperaturile de joi în alte orașe din țară!

Brașov: 6 grade
Iași: 2 grade
Cluj Napoca: 4 grade
Constanța: 12 grade
Bacău: 1 grad
Timișoara: 8 grade
Oradea: 8 grade
Sibiu: 6 grade
Giurgiu: 9 grade
Galați: 7 grade
Arad: 8 grade
Piatra Neamț: 1 grade
Târgu Mureș: 7 grade
Ploiești: 6 grade
Pitești: 7 grade

Vremea în București

Meteorologii anunță că marți și miercuri se vor acumula cantități de apă de peste 15…20 l/mp, iar în prima parte a zilei de miercuri (8 decembrie) o să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, având unele intensificări în cursul serii de marți, dar și în noaptea de marți spre miercuri. În ce privește temperaturile, maxima se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar minima va fi de 4…6 grade.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI