Mesajul Gabrielei Cristea, după ce s-a aflat de scandalul cu Diana Dumitrescu. “Nimic nu mă doboară”

Mesajul Gabrielei Cristea, după ce s-a aflat de scandalul cu Diana Dumitrescu. “Nimic nu mă doboară”
Mesajul Gabrielei Cristea, după ce s-a aflat de scandalul cu Diana Dumitrescu

Potrivit surselor Impact.ro, Gabriela Cristea ar putea-o înlocui pe Diana Dumitrescu la emisiunea ”Mireasă”. Vedeta negociază cu Antena 1 după ce a rămas fără show-ul pe care îl prezenta la Antena Stars. Actrița ar fi avut un șoc atunci când a citit articolele din presă și a căutat răspunsuri în biroul directorilor de la Antena 1.

Gabriela Cristea, mesaj cu direcție către scandalul ”Mireasa”

Gabriela Cristea se află în negocieri cu Antena 1 pentru postul de prezentatoare a emisiunii matrimoniale ”Mireasa”, în locul Dianei Dumitrescu. Vedeta, liberă de contract după ce a rămas fără emisiunea ”Like a Star” de la Antena Stars, își pregătește revenirea pe sticlă.

Mesajul Gabrielei Cristea, după ce s-a aflat de scandalul cu Diana Dumitrescu. “Nimic nu mă doboară”
Imaginea postată de Gabriela Cristea, în dreptul căruia se află un mesaj care ar putea face trimitere la ultimele știri cum că îi va lua locul Dianei Dumitrescu la ”Mireasă”

„Zilele trecute a avut loc finala de la Mireasa, iar emisiunea a fost lider de audiență pe tronsonul orar. Diana a fost impecabilă, iar șefii au lăudat-o și felicitat-o. Normal că a rămas mută de uimire atunci când a citit articolul. S-a gândit că urmează să fie trădată. Șefii au asigurat-o că nu se pune problema de așa ceva, că are toată încrederea lor și că nu urmează să fie concediată de la emisiune”, au mărturisit surse din interiorul postului din Băneasa pentru sursa citată.

„Greutățile mă întăresc”

Totul a rămas în aer, căci la mijloc trebuie să existe confidențialitate până când lucrurile se vor concretiza. Însă, Gabriela Cristea dă de bănuit, cel puțin asta se poate interpreta din cel mai recent mesaj postat pe Instagram, în care vorbește despre a fi doborât, greutăți și ceea ce-i dă putere.

Nimic nu ma doboara, greutatile ma intaresc si mai mult. Port pe inelar simbolul puterii mele; familia”, a scris prezentatoarea de televiziune. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI