Bombă în televiziune la Antena 1! Prezentatoarea va fi înlocuită cu Gabriela Cristea

Bombă în televiziune la Antena 1! Prezentatoarea va fi înlocuită cu Gabriela Cristea

Tensiuni mari în culisele de la Antena 1, provocate de zvonuri potrivit cărora Gabriela Cristea, care se pregăște intens pentru a reveni pe micul ecran, ar încerca să îi sufle de sub nas job-ul unei îndrăgite actrițe. Vedeta forțează revenirea la TV, programată pentru această toamnă. Cine ar putea rămâne fără postul de prezentatoare, aflați în paragrafele următoare.

Gabriela Cristea vrea să îi „fure“ job-ul unei prezenatoare

Apar tot mai multe zvonuri potrivit cărora Gabriela Cristea, care face demersurile necesare pentru revenirea în televiziune, ar încerca să îi sufle colegei sale de trust, Diana Dumitrescu, postul de moderatoare a unui show matrimonial, idee care-i displace total actriței.

Actuala prezentoare a emisiunii „Mireasa“ are de partea ei cifre relativ bune realizate în timpul sezonului anterior, cu precădere la gala finală, ce s-a desfășurat în prima parte a lunii iulie. Pe de altă parte, Gabriela vine cu experiența și capitalul bun de imagine în rândul fanilor acestui format.

În prezent, Gabriela Cristea negociază intens cu șefii televiziunii pentru preluarea emisiunii, potrivit unor surse din lumea televiziunii, notează wowbiz.ro.

Se pregătește să revină în televiziune la toamnă

Nu cu multă vreme în urmă, aceasta anunța că este foarte posibil ca începând din toamnă să o vedem, din nou, pe micul ecran, însă nu a dat informații suplimentare despre acest lucru.

„Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat.

Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist. Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie.

În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă“, declara soția lui Tavi Clonda, acum câteva săptămâni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI