EXCLUSIV Scandal în Antena 1, după ce s-a anunțat venirea Gabrielei Cristea la Mireasa. Cum a reacționat Diana Dumitrescu

EXCLUSIV Scandal în Antena 1, după ce s-a anunțat venirea Gabrielei Cristea la Mireasa. Cum a reacționat Diana Dumitrescu
EXCLUSIV Scandal în Antena 1, după ce s-a anunțat venirea Gabrielei Cristea la Mireasa. Cum a reacționat Diana Dumitrescu

Scandal de proporții la Antena 1. Protagonista? Prezentatoarea emisiunii Mireasa, care s-a înfuriat teribil după ce a aflat că șefii ei ar negocia, în secret, cu Gabriela Cristea. Impact.ro are toate detaliile.

Gabriela Cristea i-ar lua locul Dianei Dumitrescu, spun surse credibile

În această dimineață, o publicație din România dădea ca sigur faptul că Gabriela Cristea, care a dispărut de pe micile ecrane de câțiva ani, ar fi la un pas de o revenire uluitoare. Surse citate de jurnaliști mărturiseau că frumoasa brunetă negociază intens cu Antena 1 pentru ca din toamnă să prezinte emisunea “Mireasa”, un reality show matrimonial, care este difuzat zilnic și care se bucură de un rating fabulos.

Toate bune și frumoase până acum, numai că emisiunea este prezentată de Diana Dumitrescu, cea care a preluat show-ul numai de câteva luni. Vestea a picat ca un trăsnet asupra blondinei, mai ales că a reușit să se acomodeze foarte bine, ba chiar să lege prietenii cu unii concurenți. Iar ratingul este sus, la fel ca de obicei.

Le-a cerut explicații șefilor pentru articolul din presă

Conform surselor noastre, Diana ar fi avut un adevărat șoc atunci când a citit articolul. A pus imediat mâna pe telefon și și-a sunat producătorul, întrebându-l dacă articolul este adevărat. Nu s-a mulțumit, însă, cu răspunsul în cauză, așa că și-a căutat dreptatea mai departe, în biroul directorilor de la Antena 1.

“Zilele trecute a avut loc finala de la Mireasa, iar emisiunea a fost lider de audiență pe tronsonul orar. Diana a fost impecabilă, iar șefii au lăudat-o și felicitat-o. Normal că a rămas mută de uimire atunci când a citit articolul. S-a gândit că urmează să fie trădată. Șefii au asigurat-o că nu se pune problema de așa ceva, că are toată încrederea lor și că nu urmează să fie concediată de la emisiune”, ne-au mărturisit surse din interiorul postului din Băneasa.

Pe de altă parte, însă, cea de la care ar fi pornit întregul zvon este Gabriela Cristea, care ne-a obișnuit, de-a lungul anilor, că nu divulgă niciun fel de informație, fără să fie sigură 100% de veridicitatea ei. Rămâne de văzut care va fi următoarea mișcare a celor de la Antena 1și numai timpul va demonstra dacă Diana Dumitrescu a fost lucrată pe la spate sau nu.

Urmăriți Playtech.ro și pe