12 dec. 2020 | 14:55

Mesajele secrete care îl incriminează pe Gabi Bădălau. Claudia Pătrășcanu a dat totul în vileag

Monden
Mesajele secrete care îl incriminează pe Gabi Bădălau. Claudia Pătrășcanu a dat totul în vileag
Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele care îl incriminează pe Gabi Bădălau

Situaţie fără precedent în showbiz-ul românesc. După ce a fost dată afară din sala de judecată de către magistraţi, Claudia Pătrășcanu nu a mai rezistat şi a dat totul în vileag publicând mesajele secrete care îl incriminează pe Gabi Bădălau.

Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesaje care îl incriminează pe fostul soţ

Deşi păreau a fi un cuplu minunat, cei doi au sfârşit prin a se război prin tribunale pentru custodia copiilor. Acuzaţii grave, ameninţări, lacrimi amare şi procese care nu se mai termină. După ce zilele trecute Claudia Pătrășcanu a fost scoasă, pentru 40 de minute, din sala de judecată, cântăreaţa a făcut ce a promis: a postat pe contul de Facebook mesajele secrete care îl incriminează pe Gabi Bădălau (VEZI GALERIA FOTO).

Se pare că fosta componentă a trupei Exotic a fost nevoită să apeleze la gestul fără precendent, după ce, în cea mai recentă înfăţişare la tribunal, au fost audiaţi martorii lui Bădălău, adică menajera, iar magistraţii au dispus ca bărbatul să facă testul anti-drog. Mai mult, artista susţine că în spatele acestor nedreptăţi se află chiar mama şi tatăl fostului soţ: Rodica şi Niculae Bădălau.

“Încep prin a poşta mesajele trimise de către “mama”, dacă o pot numi așa, către fiul ei disperat care încerca cândva, să caute disperat ajutor pentru ceea ce a făcut. Dar din păcate pentru el “mama” nu are cum să aibă sentimentul de MAMA. Ei -a fost mai simplu să-şi arunce copiii imediat după naștere. Unul la bunicii materni și unul la bunicii paterni. Copiii suferind și trăind o traumă pe care o reproșează și acum “mamei”.

Și pentru ca numele, banii și puterea au fost cele importante decât copiii, cum ar putea vreodată această “bunică” să-mi iubească copiii pentru care eu mi-aş da și viața?! A fost atât de simplu să-şi vândă sufletul puterii și banilor încât a mai distrus și universul nepoților. Au complotat toti să ne arunce afară din “palatul “ lor luxos din Bolintin. Acolo, eu eram numită “sclava” de “soțul” meu”.

Claudia Pătrășcanu: “V-aţi ameninţat băiatul că îi luaţi banii”

Dezvăluirile Claudiei Pătrășcanu sunt de-a dreptul şocante. Aceasta susţine că mama lui Gabi Bădălau l-ar fi ameninţat că îi ia banii dacă nu procedează întocmai cum doreşte dânsa. De asemenea, cântăreaţa spune că va face orice pentru a-şi câştiga copiii în instanţă.

“Băiatul dv nu poate să hotărască nimic singur. L-ați amenințat că-l desfiaţi și îi luați bănuții. Iar el cu ce bani credeți că mai poate să și cumpere substanțe? Cu ce bani credeți că mai poate juca la cazinouri? Să facă chermeza cu lăutari? Să încarce conturile fetelor de companie? Nu a fost crescut și educat să știe că în această viața se poate întâmpla oricând ceva și să supraviețuiască singur.

Acum o săptămânâ “soțul” a vrut să ştiu că copiii au fost o greșeală în viața lui! Este dureros, dar dacă pentru el au fost o greșeală, pentru mine sunt o minune și voi lupta pentru ei până la ultima mea suflare!”.

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Sticlele care distrug sănătatea. Provoacă boli grave
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
A MURIT MARELE ACTOR român. Durere imensă pe scena teatrului românesc: Timpul are şi el răbdarea lui
Capital.ro
Animalul periculos care a fost văzut în România. E de trei ori mai veninos decât șarpele cu clopoței
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DECIZIE de ULTIMĂ oră a MEDICILOR! Ce se ÎNTÂMPLĂ cu FLORIN PIERSIC
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro