Gabi Bădălau, atac grav la Claudia Pătrășcanu după ce l-a acuzat că o vrea în pământ. Iar e scandal

Gabi Bădălau, atac grav la Claudia Pătrășcanu după ce l-a acuzat că o vrea în pământ. Iar e scandal
Scandalul nu se mai termină. Gabi Bădălau şi Claudia Pătrășcanu îşi aduc acuzaţii grave

Este scandal mare în showbiz. Gabi Bădălau, atac grav la Claudia Pătrășcanu după ce aceasta l-a acuzat pe fostul soţ că o vrea în pământ. Ce spune fiul politicianului PSD Niculae Bădălău despre cântăreaţă?!

Gabi Bădălau şi Claudia Pătrășcanu, în plin război

Deşi au început procedurile de divorţ în urmă cu un an, se pare că cei doi nu se pot înţelege în ceea ce priveşte custodia copiilor. În urmă cu doar câteva zile, Claudia Pătrășcanu făcea declaraţii incredibile despre situaţia dureroasă în care se află. Mai mult, vedeta a precizat că nu doreşte să fie pusă în ipostaza de a vorbi despre tot ce a trebuie să suporte în căsnicia cu Gabi Bădălau.

“Ei mă vor în pământ. Nu vreau să ajung în momentul în care să fiu provocată să postez tot ce am trăit în aceea casă. Tot ce am văzut, tot ce dețin…

Întreaga familie mă abuzează emoţional. Mă amenință că îmi vor lua copiii. Îmi trimit mesaje grave fără să aibă dovezi. Nu le permit copiilor să vorbească cu mine. Tatăl lor îi lasă în grija familiei și tot timpul sunt nevoită să iau legătura cu copiii mei să-i aud prin diferite persoane. Sunt acea mamă disperată care se judecă într o instanța ptr copiii ei, care are încredere în justiția noastră și care sper să facă dreptate ca acești copii să crească lângă mama lor așa cum e dat de Dzeu. Nu le-am făcut nimic. Doar vreau să fiu lăsată să mi cresc copiii în liniște”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Mesajul transmis de afacerist, însă, a şocat pe toată lumea. Acesta şi-a trimis fosta soţie la un control psihiatric.

“Să meargă la un control psihiatric”, a replicat Bădălău.

Scandalul nu se mai termină. Gabi Bădălau şi Claudia Pătrășcanu îşi aduc acuzaţii grave
Scandalul nu se mai termină. Gabi Bădălau şi Claudia Pătrășcanu îşi aduc acuzaţii grave

Custodia copiilor, motivul scandalului

Dacă în prima fază, cei doi ajunseseră, cu ajutorul unui judecător, la o înţelegere privind custodia copiilor, Gabi Bădălău s-a răzgândit şi a decis că îşi doreşte ca cei doi băieţi să fie mereu alături de el, nu de mama lor. Astfel, cei doi se judecă, de mai bine de un an de zile, şi îşi aruncă acuzaţii care mai de care mai grave. Pentru a sta cât mai departe de răutăţile fostului soţ, Claudia a decis să plece în Constanţa, oraşul natal, unde locuieşte împreună cu micuţii Nicholas şi Gabriel.

“A fost un an mult mai liniştit decât anul anterior, m-am mutat din Bucureşti la Constanţa, la casa mea din Agigea. Copiii se bucură, aici, de copilărie adevărată, nu mai răcesc aşa des, nu îmi cer să mergem la Bucureşti. Vreau să le arăt cum e viaţa normală, vreau să trăiască bucuria simplă, să fie fericiţi. Este un stres pentru mine faptul că mai avem înfăţişări la divorţ, e o situaţie neplăcută, dar cu răbdare, toate vin şi trec. M-am refăcut. Vreau să uit trecutul, care nu a fost tocmai spectaculos, cel puţin nu în ultima perioadă”, a declarat cântăreaţa, conform Ok! Magazine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI