Mesajele intime pe care le primește Pepe în online. Ce a povestit artistul

Mesajele intime pe care le primește Pepe în online. Ce a povestit artistul
Mesajele intime pe care le primește Pepe în online

Pepe a divorțat de Raluca, dar nu este un bărbat singur, el avânde de câteva luni o iubită. Chiar și așa, se pare că admiratoarele nu-i dau deloc pace și chiar mărturisește că este ”terorizat” cu mesaje din partea a trei domnișoare care s-au îndrăgostit de el.

Mesajele intime pe care le primește Pepe în online

Pepe are o relație stabilă cu make-up artistul Yasmine Ody, de care acesta este foarte îndrăgostit. Dar admiratoarele nu se opresc din a-i scrie mesaje de iubire pe rețelele de socializare. Astfel, artistul a mărturisit într-un interviu că primește zilnic mesaje de dragoste și că primește și imagini de la unele dintre admiratoare, dar el niciodată nu le răspunde.

”Am vreo trei domnișoare cu care sunt într-o relație virtuală, nu le-am văzut niciodată, vorbesc singure, eu nu le răspund, îmi scriu în fiecare zi, îmi trimit poze, am făcut greșeala acum 8-9 luni, un an, și am răspuns cu ceva ”mulțumesc” și mi-am dat seama că nu e bine. Mi-am dat foc la valiză”, a spus Pepe.

Cum a făcut bani în pandemie

După opt ani de mariaj, Pepe s-a despărțit anul acesta de Raluca Pastramă, mama celor două fetițe ale sale. Cât despre proiecte, Pepe a făcut bani în pandemie, pe lângă alte afaceri, și cu BAROnline, pe YouTube, acolo unde el invită mulți artiști pentru un „pahar de vorbă”, muzică bună, amintiri și veselie.

„Este un proiect vechi şi mă tot întâlneam cu ei, online şi înainte, pe alocuri fiindcă este important să îi ai aproape pe cei care contează. În pandemie, ce-i drept a fost mai mult timp pentru a dezvolta şi a demara totul şi proiectul a crescut de la un LIVE la altul, de la o săptămână la alta. Este multă muncă în spate dar şi rezultatele sunt pe măsură. Trebuia el făcut de mult dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Și ca să fiu direct, nu are legătură cu banii fiindcă nu despre asta este vorba, mai ales dacă ne referim la investiţia pe partea tehnică sau la toată munca din spate dar… sunt oameni, şi nu puţini, care dau 100 de euro pe lună pentru a fi MEMBRI şi sunt şi care ar da mult mai mult şi numai pentru susţinerea proiectului sau a ideilor dar consider că este mult prea mult deja.

Importantă este ideea de bază de la care s-a pornit. Să fim împreună chiar dacă separaţi, online şi să trecem peste toate cu un pic de distracţie. Aşa s-a născut proiectul nou de #BARonline, singurul din lume ca şi concept şi singurul bar din România în momentul de faţă deschis şi după ora 23.00. Ne găsim, vorbim, socializăm, bem un pahar de ceva, ne simţim bine, nu vine nimeni să ne ceară ultima comandă”, spunea Pepe pentru Ciao, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI