Raluca Pastramă, logodită? Imaginea cu inelul care îl va enerva profund pe Pepe

Raluca Pastramă, logodită? Imaginea cu inelul care îl va enerva profund pe Pepe
Raluca Pastrama s-ar fi logodit

Vestea că Raluca Pastramă și Pepe au divorțat după 8 ani de mariaj încă-i bântuie pe fanii cuplului, care nici până astăzi nu pot crede că cei doi nu mai formează un cuplu. Recent, bruneta s-a pozat cu un inel cu diamante pe deget. Oare s-a logodit fosta soție a lui Pepe?

Raluca Pastramă s-a pozat cu inelul cu diamante pe deget

Fanii Ralucăi Pastramă au luat cu asalt contul oficial de Instagram al brunetei, după ce fosta soție a lui Pepe s-a pozat cu un superb inel cu diamante pe deget. Bijuteria sclipitoare îi împodobește mâna subțire de pianistă, lucru care i-a făcut pe urmăritorii divei să se întrebe dacă nu cumva accesoriul ar fi, de fapt, un inel de logodnă.

După divorțul de Pepe, Raluca Pastramă iubește din nou, iar relația ei cu noul partener pare extrem de serioasă. Cei doi amorezi și-au asumat relația și s-au afișat împreună pentru prima dată acum o lună de zile. Deși bijuteria pe care fosta soție a lui Pepe o poartă pe deget pare a fi un inel de logodnă, apropiați de-ai cuplului au spus că ar fi vorba doar de un simplu cadou, scriu cei de la Wowbiz.

Bruneta în vârstă de 30 de ani s-a cuplat cu un bărbat cu trei ani mai mic decât ea, a cărui zi de naștere a aniversat-o recent. Iubitul Ralucăi Pastramă este extrem de îndrăgostit de divă, pe care o consideră sufletul său pereche.

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!”, a scris noul iubit al Ralucăi Pastramă, în dreptul unei fotografii cu ei doi.

Raluca Pastramă, adevărul despre divorțul de Pepe

Raluca Pastramă a fost cea care a pus punct relației cu Pepe, atunci când artistul a făcut anunțul în noiembrie 2020, pe canalul său oficial de Youtube. Bruneta ne-a declarat atunci că

„Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles! Eu am pus punct. Lucrurile nu mai funcţionau de foarte mult timp în căsnicia noastră şi m-am gândit foarte bine la ce e de făcut.

Am luat greu acea decizie, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere. Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră!”, a declarat Raluca Pastramă în iunie 2021 pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI