Ce le face Pepe fiicelor sale. Artistul a descoperit rețeta succesului pentru Rosa și Maria: ‘Nu ai de unde să știi’

Ce le face Pepe fiicelor sale. Artistul a descoperit rețeta succesului pentru Rosa și Maria: ‘Nu ai de unde să știi’
Pepe, dezvăluiri despre fiicele sale. Ce a spus despre Maria și Rosa

Pepe este un tătic extrem de implicat în viața fiicelor sale. Artistul încearcă să le ofere ce este mai bun micuțelor, așa că nu le refuză în momentul în care ele își doresc să participe la diferite activități, chiar dacă se află la o vârstă foarte fragedă.

Cum își ambiționează Pepe fiicele. Trucul lui o să fie apreciat de toți părinții

Pepe și Raluca Pastramă au trecut printr-un divorț dureros, dar cei doi au îngropat securea războiului și au decis să păstreze o relație bună de dragul fiicelor lor, Maria și Rosa. Aceștia sunt atenți la nevoile micuțelor și deja au descoperit rețeta succesului atunci când vine vorba despre creșterea lor.

Mai exact, Rosa și Maria fac anumite activități împreună, mai ales pentru că artistul a mărturisit că nu se știe niciodată cum o să evolueze și ce carieră o să își aleagă, așa că puțină competiție este binevenită oricând pentru ca micuțele să fie ambițioase și să își depășească limitele.

„Ele fac toate activitățile împreună. Nu ai de unde să știi. Concurența naște evoluție, nu știi cum explodează una mai intens și o trage pe cealaltă după ea.”, a spus Pepe despre fiicele sale, Maria și Rosa, la Vorbește lumea.

Ce își dorește Pepe de la Rosa: ‘Doamne ajută’

De curând, fanii lui Pepe s-au bucurat enorm în momentul în care artistul a lansat o piesă nouă, făcută în colaborare chiar cu fiica lui, Rosa. Artistul a fost extrem de emoționat și mulțumit de faptul că micuța este atrasă de domeniul care l-a făcut să cunoască succesul, așa că speră să îi calce pe urme.

Totuși, Pepe este conștient de faptul că micuța Rosa are doar 6 ani, așa că plăcerile sale se pot schimba de-a lungul timpului. Momentan, se pare că fiica artistului îndrăgește scena, așa că oferă spectacole pentru copiii de vârsta ei și nu are emoții atunci când trebuie să interpreteze vreo piesă.

„Doamne ajută să îmbrățișeze cariera asta (n.r. Rosa), dar e prea mică, are 6 ani. Dintr-o joacă a început totul, nu credeam că poate cânta o piesă. A început să organizeze spectacole acasă cu copiii de vârsta lor și au pus peste muzică microfoanele de karaoke.

Toți copii sunt îndrăgostiți de scenă, dar ea nu are probleme, nu are trac. E fericită, îi place. Când prinde câte un grupuleț de copii le cântă, ea e artistă.”, a mai zis Pepe în emisiunea menționată mai sus. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI