23 iul. 2021 | 11:04

Marius Șumudică are idei ciudate despre „căsnicia” cu CFR Cluj. Ce a declarat antrenorul după jocul slab din Gibraltar

Sport
Marius Șumudică are idei ciudate despre „căsnicia” cu CFR Cluj. Ce a declarat antrenorul după jocul slab din Gibraltar
Marius Șumudică are idei ciudate despre „căsnicia” cu CFR Cluj. Ce a declarat antrenorul după jocul slab din Gibraltar

Marius Șumudică se vede ca într-o căsnicie cu CFR Cluj. Tehnicianul campioanei a fost nemulțumit după jocul elevilor săi în prima manșă a turului 2 preliminar din Champions League. Echipa din Gruia a învins, cu chiu, cu vai – scor 2-1 – modesta campioană a Gibraltarului, pe terenul acesteia. Șumudică nici nu concepe o ratare a calificării în turul 3.

Marius Șumudică are idei ciudate despre „căsnicia” cu CFR Cluj

Marius Șumudică e la începutul relației cu CFR Cluj. Temperamentul antrenor a avut deja parte, însă, de mari emoții în privința legăturii. Și aceasta din cauza jocului slab făcut de clujeni în Gibraltar. În ciuda victoriei cu 2-1 în fața celor de la Lincoln, ditamai campionii României de 4 ori la rând erau conduși la pauză cu 1-0 de o formație ce nici nu exista în fotbal acum câțiva ani. Șumudică a fost nevoit să facă o criză de nervi la pauză, să spargă 2 sticle, pentru a-și scoate jucătorii din toropeală.

Returul va avea loc pe 28 iulie, la Cluj, iar Marius Șumudică nici nu concepe o ratare a calificării în turul 3 al Champions League. În caz contrat, e convins că ar trebui să se lase de fotbal, atât el, cât și fotbaliștii săi.

Nu cred că mai sunt echipe mici. Important e că ne dă şansa de a ne califica. Acum să mă scuze jucătorii, dar dacă nu ne calificăm după victoria cu 2-1, ar trebui să facem un foc de tabără în faţa stadionului şi să ne punem fiecare licenţele, să le ardem. Şi noi, şi jucătorii. Să ne lăsăm toţi. Atunci ar fi o ruşine istorică”, a declarat Marius Șumudică într-o conferință de presă.

Ce a declarat antrenorul după jocul slab din Gibraltar

În aelași timp, antrenorul consideră că echipa e „în grafic” și a comparat relația sa cu CFR Cluj cu o căsnicie. Marius Șumudică speră să se nu se ajungă prea rapid la un divorț, pentru că e nevoie de timp pentru ca cele două părți să se cunoască și să se înțeleagă mai bine.

Am jucat prost, trebuie să recunoaştem că am jucat prost. Dar o echipa mare şi când joacă prost câştigă. Ca şi într-un mariaj, e greu să-ţi cunoşti consoarta de la început, aşa repede, într-o lună de zile. Şi în viaţa de zi cu zi, când ajungi să te căsătoreşti. Multe cupluri care s-au căsătorit aşa, când o iei de pe stradă sau ai luat-o după 2-3 saptămâni, într-un an ai divorţat. Ai nevoie de puţin timp, sper să nu ajungem la un divorţ aşa rapid şi să înţelegem că deocamdată noi suntem în grafic”, a mai declarat Marius Şumudică la aceeași conferință de presă.

Dacă va trece de Lincoln, CFR Cluj o va întâlni în turul 3 preliminar pe învingătoarea din dubla Young Boys Berna – Slovan Bratislava. În meciul tur desfășurat la Bratislava scorul a fost egal, 0-0.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro