Denis Alibec s-a întors în Liga 1. Noul jucător de la CFR Cluj i-a ironizat pe cei de la FCSB

Denis Alibec s-a întors în Liga 1. Noul jucător de la CFR Cluj i-a ironizat pe cei de la FCSB
Denis Alibec s-a întors în Liga 1. Noul jucător de la CFR Cluj i-a ironizat pe cei de la FCSB

Denis Alibec s-a întors în Liga 1 după un ocol turcesc de mai puțin de un an. Atacantul de 30 de ani a devenit jucătorul lui CFR Cluj unde va lucra cu antrenorul cel mai apropiat lui, Marius Șumudică. Alibesc ar fi sperat ca și prietenul Contantin Budescu să poată fi transferat de echipa din Gruia, dar problemele contractuale ale acestuia încă nu permit mutarea.

Denis Alibec s-a întors în Liga 1

Denis Alibec n-a stat mult timp departe de Liga 1. Toamna trecută el s-a transferat de la Astra Giurgiu la Kayserispor, în Turcia, pentru 1 milion de euro. Deși a avut câteva evoluții apreciate, accidentările i-au dat de furcă. El nu a putut sș-l ajute prea mult pe Dan Petrescu în scurtul mandat al acestuia pe banca turcilor. Pe cât de talentat, pe atât de risipitor cu talentul său, Alibec revine acum lângă antrenorul cu care a câștigat singurul titlu de campion din palmaresul amândurora, Marius Șumudică.

Tehnicianul și-a dorit mult să aibă alături pe unul dintre jucătorii cu care a câștigat campionatul, în 2017, cu Astra Giurgiu. De altfel, Marius Șumudică e renumit pentru faptul că a fost singurul antrenor care a reușit să-i facă și pe Alibec și pe Budescu să-și atingă maximum de formă, nu doar de pretenții. Acum, din ecuație nu mai lipsesește decât Constantin Budescu, a cărui posibilă venire la Cluj era anunțată chiar de Gigi Becali, patronul rivalei FCSB.

CFR nu e o echipă de speriat și o să vedeți că va avea viață grea cu destule echipe. Este adevărat că se vor întări prin aducerea lui Alibec, iar eu am auzit că Șumudică îl vrea și pe Budescu, dar nu îmi e frică de ei”, a declarat Gigi Becali după prima etapă a noului sezon din Liga 1.

Noul jucător de la CFR Cluj i-a ironizat pe cei de la FCSB

Denis Alibec a sosit luni seară la Cluj. El va primi în continuare salariul de 800.000 de euro pe an, din care clujenii vor plăti doar o parte, aproximativ 240.000 de euro, scrie digisport.ro. La revenirea în țară, Alibec a declarat că e gata să se bată pe toate fronturile în tricoul celor de la CFR Cluj. El și-a mai manifestat și regretul că Budescu încă nu i se poate alătura, din cauza problemelor contractuale cu arabii de la FC Damac.

Vrem să ne calificăm în Champions League sau Conference League și să ne batem la campionat. Am venit să îi ajut, să facem performanță foarte bună în continuare.

Am vorbit cu Budescu, i-am propus să vină, dar mi-a spus că mai are contract și nu poate să plece de acolo. Mi-aș dori să vină și el, dar nu este decizia mea, poate pe viitor”, a declarat Denis Alibec pe aeroportul din Cluj.

Fost echipier al celor de la FCSB timp de un sezon și jumătate, Denis Alibec a ironizat pretențiile la titlu ale fostei sale echipe. „Așa au spus în fiecare an. Cine e cel mai bun să câștige”, a mai spus Alibec.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI