01 apr. 2024 | 10:00

Marea iubire a lui Cătălin Botezatu din tinerețe, la fel de frumoasă ca la 20 de ani! Cum a apărut Bianca Brad în mediul online, rar o vezi așa

Monden
Marea iubire a lui Cătălin Botezatu din tinerețe, la fel de frumoasă ca la 20 de ani! Cum a apărut Bianca Brad în mediul online, rar o vezi așa
Marea iubire a lui Cătălin Botezatu din tinerețe, la fel de frumoasă ca la 20 de ani! Cum a apărut Bianca Brad în mediul online, rar o vezi așa

Cătălin Botezatu s-a iubit cu femei frumoase de-a lungul timpului. Din viața lui a făcut parte și Bianca Brad, fostă Miss România. A fost considerată una dintre cele mai frumoase românce ale tuturor timpurilor, iar acum, la 56 de ani, se bucură de același succes. Cum arată și ce relație a avut cu celebrul designer.

Cum arată Bianca Brad

Bianca Brad a fost una dintre cele mai frumoase femei ale anilor 90. Făcea furori cu frumusețea sa și a reușit să se remarce prin stilul original și elegant ce o caracteriza. Era o prezență electrizantă, pe care oricine o observa dintr-o mulțime.

În perioada sa de glorie a fost desemnată Miss România, datorită abilităților sale și frumuseții impresionante. Bărbații roiau în jurul ei, era foarte curtată, dar puțini reușeau să îi intre în grații, printre care și Cătălin Botezatu.

Chiar și acum, la 56 de ani, și-a păstrat rafinamentul de altădată și continuă să aibă mare grijă de ea. Este într-o formă de zile mari și se laudă cu o siluetă de invidiat, deși a trecut de mult timp de a doua tinerețe.

Ori de câte ori apare în public, aceasta pur și simplu strălucește. Are un corp perfect și tot ce pune pe ea i se potrivește de minune, exact ca în vremurile în care a reușit să cucerească o întreagă Românie.

Vedeta fost fotografiată recent într-o rochie roșie lungă, foarte elegantă, ce i se potrivește de minune. Vedeta strălucea la propriu în ținuta senzațională, iar internauții nu și-au putut lua ochii de la ea. Fosta Miss România a fost fotografiată pentru campania ‘Layers of a Woman’, unde a atras toate privirile asupra ei.

”…variante din ședința foto pentru ”Layers of a Woman” – un alt proiect extraordinar fine art al Ralucăi Florescu, dedicat femeilor!

…un fel de CV ultra condensat, surprins în imagini…și ce imagini!!!

Reușite datorită ție, Marian, ție, Amarandei Simona Make-up Academy și, evident, ție, Raluca! Vă mulțumesc din toată inima!🤗💕🌷”, a scris Bianca Brad, pe Instagram, la descrierea fotografiei.

Bianca Brad, despre relația cu Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a avut multe femei frumoase de-a lungul anilor. A bifat relații cu fete mult mai tinere decât ele, modele celebre și chiar vedete internaționale, dar a avut norocul să o cunoască îndeaproape și pe Bianca Brad.

Este cunoscut faptul că celebrul designer este foarte cuceritor și multe femei îl plac, dar se pare că nu a avut același succes când vine vorba despre Miss România. Aceasta a mărturisit că relația lor a fost una platonică, motiv pentru care bărbatul a suferit mult pe atunci.

Bianca Brad spune că Bote a fost foarte îndrăgostit de ea și își dorea ceva serios, însă sentimentele lor nu au fost la fel, pentru că ea nu a reușit să se atașeze de el. Mărturisește că era un bărbat galant, care merita o femeie pe măsură, însă pe ea nu a reușit să o cucerească.

„S-a îndrăgostit foarte tare de mine, dar nu și eu de el, deși s-a purtat exemplar și a fost foarte galant. Am întâlnit foarte puțini bărbați care să se poarte atât de atent. A fost o relație platonică și a suferit mult din această cauză, dar ceva bun a ieșit totuși din asta, pentru el,” a povestit Bianca Brad, conform revista Viva!

Cei doi au păstrat legătura

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau studenți și designerul s-a îndrăgostit foarte repede. Deși s-au despărțit, Bianca Brad spune că a fost ca o sursă de inspirație pentru el, pentru că de atunci s-a apucat serios de modă și chiar și ea a ales să îl sprijine din umbră.

Cătălin Botezatu și Bianca Brad s-au revăzut peste ani și au fost foarte încântați de întâlnire, fosta miss România făcându-i chiar și o surpriză la TV. Au rămas în relații foarte bune și au depășit acea perioadă, ca doi adulți responsabili.

„Am fost o sursă de inspirație și un fel de macaz pentru el, care, datorită întâlnirii noastre, s-a îndreptat spre lumea modei, unde a avut multe realizări. Am prezentat modă pentru el și a fost co-prezentatorul concursului de frumusețe, dar în rest nu am ținut legătura.

Ne-am intersectat la două, trei evenimente mondene, de-a lungul anilor, și ne-am reîntâlnit recent, în platoul de filmare, pentru emisiunea lui Cristi Brancu, atunci când m-am dus să îi fac o surpriză. Și chiar am reușit. M-am bucurat să îl reîntâlnesc și să îl văd că se bucură de revederea noastră”, a adăugat aceasta.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște. Prognoza meteo actualizată
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Șoferii au interzis. NU ai voie să ai așa ceva la mașină. Legea spune clar
Capital.ro
Mircea Badea, despre esenţa ortodoxiei: "Aceasta este credinţa mea, teza mea personală"
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro