Marea distracție a lui Cabral. Ce face uriașul de la Pro TV când nu lucrează

Marea distracție a lui Cabral. Ce face uriașul de la Pro TV când nu lucrează
Marea distracție a lui Cabral.

Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, sunt în al nouălea cer în această perioadă, dat fiind faptul că cuplul așteaptă al doilea copil.

Marea distracție a lui Cabral

Însă puțini știu că, atunci când nu muncește și nu petrece timp alături de familie, el se preocupă de o pasiune veche a sa, și anume gaming-ul. Atât de mare este însă pasiunea lui Cabral pentru gaming, încât prezentatorul de televiziune are și o cameră specială, dedicată jocurilor video. Adoră să se joace cu PlayStation, pe PC-uri în valoare de mii de euro.

Probabil că Cabral va avea tot mai puțin timp să-și satisfacă pasiunea pentru gaming, îndată ce familia se va mări cu încă un membru. Cabral a mărturisit recent și cum a reacționat când a aflat că va deveni tătic pentru a treia oară.

 „Mi-a venit să urlu când am aflat că voi fi iar tătic, eram la o terasă și nu putem să țip. Eu cred că cu asta rămânem în viață, cu copiii. Nu cu case, mașini. Nu ne-a intersat până acum sexul copilului, de aceea nu am aflat. Probabil că o să ne intereseze la un moment dat. Eu sunt obișnuit cu fetele, așa că mi-aș dori să fie tot fată. Ce-o fi, sănătos să fie! Dar mi-e teamă de necunoscut. Văd și eu băieții prin parc cum se manifestă. Mi s-a spus că e foarte agitat bebelușul, face scandal mare acolo înauntru. Andreea are o aplicație care îi arată cât de mare e bebelușul din burtică. Acum e cât un ou”, a declarat Cabral, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Fiica cea mare a lui Cabral, supărată pe el

Se știe că Cabral mai are o fiică, în vârstă de 19 ani, pe nume Inoke, din căsătoria cu Luana Ibacka. Prezentatorul emisiunii ”Ce spun românii”, de la Pro TV a mai mărturisit că tânăra, aflată acum la vârsta adolescenței, refuză de ceva timp să comunice cu el.

„Namiko (n.red. fiica în vârstă de trei ani) e nerăbdătoare, întreabă în fiecare dimineață când vine copilul. I-a dat și nume, dacă e fată Petunia, dacă e băiețel e Taz. Fata cea mare e supărată pe mine, are 19 ani. Nu comunică cu mine. Știe că voi deveni iar tătic, a aflat. Nu a avut nici o reacție însă, ea e în perioada aceea dificilă. Așteptăm!”, a mai adăugat Cabral.

Andreea Ibacka este însărcinată în luna a cincea, astfel că bebelușul ei va veni pe lume în toamna acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI