Unde a aflat Andreea Ibacka că este gravidă a doua oară, de fapt. Răzvan Simion și Dani Oțil au râs copios când au aflat pățania ei

Unde a aflat Andreea Ibacka că este gravidă a doua oară, de fapt. Răzvan Simion și Dani Oțil au râs copios când au aflat pățania ei
Unde a aflat Andreea Ibacka ca este gravida a doua oara, de fapt

Veste mare pentru Andreea și Cabral Ibacka. Faimoasa actriță din serialul Adela este în culmea fericirii după ce a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară. Se pare că micuța Namiko va avea un frățior sau o surioară, lucru de care este extrem de încântată, spune fericita blondină. Cum a aflat blondina că va avea un alt copil. Răzvan Simion și Dani Oțil au râs copios când au aflat pățania ei.

Unde a aflat Andreea Ibacka că este gravidă a doua oară, de fapt

Soția lui Cabral a fost invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, unde le-a povestit simpaticilor matinali despre momentul inedit în care a aflat că este gravidă pentru a doua oară. Actrița nu era acasă, ci în oraș alături de soțul ei și un prieten apropiat de-al lor. Deși Andreea Ibacka îi spusese lui Cabral că bănuiește că ar putea fi însărcinată, partenerul ei nu a crezut-o inițial.

Răzvan Simion: Îl mai lași (n.r – pe Cabral) cu toate jucariile de băiat mare în fiecare weekend?

Andreea Ibacka – Normal, nu are de ce să se plângă. Weekendul ăsta merge cu motoarele, weekendul trecut a fost la raliu, mai are și bărci în plan. Bine că a fost în iarnă acasă. Pe Cabral l-am anuntat prima dată când am rămas însărcinată. Într-o sâmbătă dimineață am simtit fluturi în stomac

Dani Oțil: Și ai zis că după 10 ani cu acte de unde să mai fie fluturi?”

Andreea: Și l-am anuntat că banuiesc ca aș fi însărcinată, a zis „bine bine”. Ne-am dus la un magazin, am zis să luăm două teste, să fim siguri. Eu sunt organizată, am agendă, planuri și nu pot așa oricum. Când aud de cineva care face test la benzinărie sau la serviciu, nu aș avea cum. Și, totuși, m-a ros curiozitatea.

„Când mă uit erau toate liniile!”

Andreea Ibacka a povestit, amuzată, cum a aflat că este însărcinată pe bancheta din spate a unei mașini pe care plănuia să o cumpere, în timp ce s-a prezentat la brațul unui presupus iubit.

Actrița din Adela și soțul ei Cabral sunt foarte fericiți și abia așteaptă să-și mărească familia. Momentan, blondina nu a ales un nume pentru viitoarul ei copil.

Andreea Ibacka: Ne-am dus la un restaurant noi doi și un prieten bun de-al nostru, Vlad. Am nimerit la o toaleta mică, unisex. Am făcut testul, oamenii tot băteau în ușă. Mă întorc la masa și băieții au programat un test-drive, că eu voiam să îmi schimb mașina.

Ne sună vânzătorul sa mergem, eu cu barza în geantă. Și pentru că oriunde merge Cabral crește prețul..nu că ar fi el vreun milionar, că l-am luat în rate, am decis să mergem eu si Vlad drept iubiți.

Ajungem cu testul de sarcina în geanta la Cotroceni. După 45 de minute mi-am amintit de testul ăla. Când mă uit erau toate liniile.

Dani: Toate, ca la COVID!

Andreea: Da, doar că era testul bun, nu de COVID. eu cand am nascut-o Namiko ii spuneam fetita, pt ca nu aveam inca nume. Fiica mea abia așteaptă un partener permanent de joacă. Am o burtă destul de mare, m-am îmbrăcat direct de botez, nu vezi? Nu avem nume încă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI