Marcel Ciolacu, mesaj emoționant după vaccinare: „Nu aș fi putut înaintea ei”

Marcel Ciolacu, mesaj după vaccinarea anti-Covid-19 Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis în urmă cu puțin timp că s-a vaccinat împotriva Covid-19. Acesta a declarat în repetate rânduri că niciodată nu ar putea să-și facă vaccinul salvator înaintea mamei sale, care este în vârstă și bolnavă. Politicianul s-a ținut de cuvânt, astfel că imaginile postate spun mai mult dect orice cuvânt.

Marcel Ciolacu a sfidat regulile impuse de autorități

Liderul PSD a fost una dintre persoanele care a sfidat în anumite momente cheie regulile de protecție anti-Covid-19. Acesta a fost surprins în repetate rânduri fără mască de protecție, motivând că are o deviație de sept, dar totodată a neglijat distanțarea socială.

În plină pandemie de Covid-19, Marcel Ciolacu a fost surprins stând la masă cu zece persoane, deși regula impunea maximum șase persoane la aceeași masă.

După înregistrarea unui număr uriaș de îmbolnăviri, dar și ca urmare a deceselor care au survenit printre cei apropiați, Marcel Ciolacu și-a învățat lecția și a promis că se va vaccina, dar nu înaintea persoanelor vârstnice.

„Sigur! Am şi spus: sper să nu mă vaccinez înaintea mamei mele, pe care nu am văzut-o de cinci luni şi care cu toţi fraţii am izolat-o, săraca, în casă. Dar, categoric, mă voi vaccina. Este singura posibilitate. Mă bucur, totodată, că vaccinarea nu este obligatorie în România.

Fiecare om trebuie să decidă singur. Dar ne-a ajutat Dumnezeu să avem specialişti care trebuie să ia locul nostru, al politicienilor, să vină la televizor şi să explice de ce este bine să se vaccineze lumea”, a afirmat Marcel Ciolacu, la începutul lunii decembrie, la România TV.

Mesajul lui Marcel Ciolacu după vaccinare

Momentul mult așteptat a sosit, așa că Marcel Ciolacu și mama sa s-au vaccinat, eveniment surprins în două fotografii pe care liderul PSD le-a publicat pe rețeaua de socializare Facebook. În dreptul pozelor, politicianul a transmis și un mesaj pentru cetățeni, dar și pentru rivalii politici.

„Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aș fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroșii bolnavi cronici din România.

Înainte de a fi caraghioși, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile. Pentru cei care au într-adevăr nevoie, cât mai rapid, de acest vaccin.

Iar, până la imunizarea unui procent semnificativ din populație, tot #testarea rămâne cel mai eficient mijloc de combatere a pandemiei”, a transmis Marcel Ciolacu.

Postarea sa a adunat într-un timp rapid sute de apecieri și distribuiri, pe semne că mulți români aprobă afirmațiile liderului PSD.

Vezi mai multe poze cu Marcel Ciolacu încălcând regulile în galeria foto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI