Maneaua pe care o ascultă Gabriela Prisăcariu foarte des. Dani Oțil a dat-o de gol

Maneaua pe care o ascultă Gabriela Prisăcariu foarte des. Dani Oțil a dat-o de gol
Dani Otil si sotia sa, Gabriela Prisacariu

Dani Oțil a dat iar din casă. Simpaticul matinal a dezvăluit că, atunci când au timp, el și soția sa, Gabriela Prisăcariu, obișnuiesc să joace diverse jocuri de societate, iar atunci când ea câștigă, face un gest care… îl scoate pe Dani Oțil din zona sa de confort…

Maneaua pe care o ascultă Gabriela Prisăcariu foarte des

Dani Oțil a dezvăluit în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani că el și soția sa joacă Monopoly, el fiind cel care a învățat-o să joace acest joc. Și, potrivit spuselor lui Dani Oțil, chiar dacă ea nu stăpânește foarte bine acest joc, ”norocul începătorului„ este adesea de partea ei, reușind să iasă des învingătoare.

Matinalul a spus că nu îl deranjează să fie bătut la Monopoly de soția sa neapărat, ci gestul pe care ea îl face ca să-și proclame victoria: o piesă în care vocea celebrului Florin Salam se aude puternic, ”Dau cu zarul”.

”Eu am invatat-o pe sotia mea sa joace Monopoli. Joaca atat de prost, dar castiga, ca are noroc. Si nu ma enerveaza ca castiga, ci ca de fiecare data cand o face pune o piesa de-a lui Florin Salam, ceva cu ”dau cu zarul”. Eu ma duc in garaj…”, a spus Dani Oțil azi în emisiune.

De altfel, versurile piesei sunt sugestive: ”Dau cu zarul 6:5, n-am nevoie de servici/Dau cu zarul 6:6, ca mine nu se mai naște”.

Dani Oțil a fost ‘Bossul Libidinosul’, azi, la Neatza

Dani Oțil a avut un moment comic în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. El a interpretat rolul unui antrenor de fitness intitulat ”Bossu Libidinosu”. Acesta le-a pus la ”muncă” pe elevele sale, Diana Stejăreanu și Ramona Olaru, cărora le-a arătat cum trebuie să să se miște corect atunci când fac fitness.

Cum era de așteptat, momentul a fost cât se poate de amuzant, iar Răzvan Simion și Ramona Olaru au râs în hohote. Dani Oțil a vrut astfel să o surprindă pe antrenoarea de fitness mereu prezentă în emisiune, Diana Stejăreanu, a cărei aniversare este mâine. Vezi imaginile haioase AICI.

Dincolo de parodia de zile mari, Dani Oțil nu este străin de activitatea sportivă, el fiind cunoscut drept un practicant al motocrosului. El participă la raliuri, organizate peste tot prin țară. În cele mai recente imagini pe Instagram, alături de el apare și soția sa, semn că îl susține îndeaproape la curse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI