Dani Oțil a fost ‘Bossul Libidinosul’. Răzvan Simion și Ramona Olaru au râs în hohote la Antena 1

Dani Oțil a fost ‘Bossul Libidinosul’. Răzvan Simion și Ramona Olaru au râs în hohote la Antena 1
Dani Otil a fost Bossul Libidinosul la emisiune

Dani Oțil a avut azi o apariție neașteptată la Neatza cu Răzvan și Dani. El a intrat în pielea personajului ”Bossul Libidinosul” și a făcut spectacol.

Dani Oțil a fost ‘Bossul Libidinosul’

Dani Oțil nu este străin de activitatea sportivă, el fiind cunoscut drept un practicant al motocrosului. Însă prezentatorul a avut o apariție inedită azi în platoul de la Neatza, într-o parodie de zile mari. El a fost, pentru câteva minute, ”Bossul Libidinosul”, un antrenor de sport, care le-a pus la ”muncă” pe elevele sale, Diana Stejăreanu și Ramona Olaru.

Momentul a fost cât se poate de amuzant, iar Răzvan Simion și Ramona Olaru au râs în hohote. De precizat este că personajul lui Dani Oțil și-a făcut ”apariția” pentru a o surprinde pe antrenoarea de fitness mereu prezentă în emisiune, Diana Stejăreanu, a cărei aniversare este mâine.

Astfel, cel mai probabil, echipa a dorit să îi facă o surpriză și să-i ureze ”La mulți ani” într-un mod cât se poate de original și de haios. Vezi imaginile în galeria foto a articolului!

Un moment amuzant a avut loc însă și în ediția de ieri a emisiunii, când Dani Oțil a depănat amintiri din vremea grădiniței, spunând că era un copil foarte ”popular”, în clasa lui, spre deosebire de Răzvan Simion. Răzvan Simion a ținut să povestească un moment ce-l are în prim-plan pe colegul de emisiune.

”Dar de ce credea asta (n. red. că toată grădinița era a lui)? Pentru că de multe ori era uitat acolo, deși casa lui era la câteva sute de metri de grădiniță.

Odată, s-a ascuns într-un sac în care erau cearșafurile mai murdare ale celor de la grupa mică. O îngrijitoare nu a știut că e acolo, a luat sacul și l-a închis într-un dulap. A fost găsit după două ore galben la față…”, a povestit Răzvan Simion despre pățania colegului său, Dani.

Dani Oțil, dezvăluiri din experiența de tătic

Se știe că Dani Oțil aduce vorba adesea și despre experiența sa de tătic. Într-o ediție recentă a emisiunii, matinalul a spus ce are de gând să facă cu alocația micuțului Luca Tiago.

”Tati, abia aștept să-ți beau alocația. Mă găsiți la cârciumă în Corbeanca. A fost visul meu. Mă uitam la știri că aștia beau alocațiile copiilor. Eu de ce să nu? Patruzeci și unu de ani am așteptat să-ți beau alocația”, a declarat Dani Oțil, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI