Loredana Groza o copiază pe Lady Gaga? Ultimul ei videoclip te va pune pe gânduri VIDEO

Loredana Groza o copiază pe Lady Gaga? Ultimul ei videoclip te va pune pe gânduri VIDEO
Loredana Groza o copiază pe Lady Gaga?

Loredana Groza o copiază pe Lady Gaga? Ultimul său videoclip te va pune pe gânduri. De altfel, artista româncă în vârstă de 52 de ani a lansat un nou videoclip, în urmă cu puțin timp, pentru piesa „Dans, dans, dans”. Ținutele din videoclip, dar și coafura aduc de data acesta cu stilul excentric al artistei internaționale Lady Gaga, după ce, în trecut, despre Loredana Groza s-a spus că încearcă să o copieze pe Madonna.

Loredana Groza o copiază pe Lady Gaga?

Loredana Groza a lansat un hit de vară, care deja începe să fie pe placul publicului, pe YouTube. De altfel, Loredana Groza a filmat videoclipul pentru piesa „Dans, dans, dans„, chiar la petrecerea de ziua ei, organizată la începutul lunii trecute, într-un club din Bucureşti. Acum, videoclipul, a fost publicat şi este disponibil și pe YouTube, unde crește în vizualizări.

Artista în vârstă de 52 de ani și-a petrecut ziua de naștere pe scenă, iar banii strânși din bilete i-a donat în scop caritabil propunându-și să ajute la reabilitarea Spitalului de Pediatrie din Pitești.

„M-am gândit să facem acest concert şi banii care se vor strânge din vânzarea biletelor, cel mai frumos cadou, în loc de cadouri să fie un bilet şi banii să fie donaţi pentru reabilitarea unei secţii de copii de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

E un proiect pe care îl susţin alături de medici pentru România.  Este fundaţia care mi-a propus această idee, ei au început aici, dar vor continua şi în alte şase oraşe şi aş vrea să le fiu alături, asa cum pot şi să îi inspir şi pe alţi artişti, şi nu doar artişti, şi oameni din alte profesii.

Sunt peste 30 de mii de copii care au nevoie de servicii medicale acolo şi au chiar mare nevoie de condiţii omeneşti. Vine Smiley, vine Oana Sârbu, prima oara cântăm în duet, pe o scena amândouă, Connect-R, cu care am o istorie, suntem de foarte mulţi ani împreună. Nadir va fi”, spunea Loredana Groza la Antena 3.

Acuzată că o copia Madonnei

Anul trecut Loredana Groza s-a filmat în timp ce dansa la bară. Solista s-a bucurat de moment, însă fanii au criticat momentul, caracterizându-l drept „Criza femeii de 50 de ani ?!” și că „Ce mult o copiază pe Madonna”.

Dincolo însă de comentarii, Loredana Groza afișează un trup perfect, iar secretul ar consta, spune ea, nu în bisturiu, ci în sport, alimentație și gene bune.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)