Cum arată Loredana Groza în realitate, fără filtre și fără machiaj. A fost surprinsă în București FOTO EXCLUSIV

Cum arată Loredana Groza în realitate, fără filtre și fără machiaj. A fost surprinsă în București FOTO EXCLUSIV
Cum arata Loredana Groza in realitate, fara filtre si fara machiaj. A fost surprinsa in Bucuresti

Face ea ce face și întotdeauna ajunge pe prima pagină a publicațiilor mondene din România. Loredana Groza este o adevărată divă a showbizului, aparițiile sale controversate fiind de necontestat în spațiul public. Cum s-a afișat vedeta de la Antena 1 într-un centru comercial din Capitală. Toate privirile au fost ațintite asupra ei.

Loredana Groza, fără machiaj sau filtre într-un centru comercial din București

Este una dintre cele mai cunoscute și controversate artiste din România, cu o carieră de mai bine de două decenii și jumătate în industria muzicală. Loredana Groza știe cum să epateze, iar aparițiile sale pe străzile din București nu trec niciodată neobservate.

Machiată, aranjată, elegantă și cu anumite filtre aplicate, care să-i retușeze look-ul final, pe rețelele sociale Loredana afișează o imagine demnă de o adevărată divă, fotografiindu-se în poziții incitante menite să aprindă imaginația reprezentanților sexului puternic.

În realitate, însă, jurata de la Antena 1 are parte de apariții mai puțin strălucitoare. Recent, Loredana Groza a fost surprinsă de către fotoreporterii de la impact.ro în timp ce făcea cumpărăturile la Piața Băneasa din Capitală.

Ajutată de asistenta sa, Lori a pornit în căutarea celor mai proaspete alimente, pentru a face proviziile necesare pregătirii mesei festive de Paște. Celebra cântăreață a cumpărat legături proaspete de legume precum fasole, salată și ceapă.

Nici urmă de filtre, ținute extravagante sau sclipiciuri. Îmbrăcată casual, cu o pereche de pantaloni bej, o jachetă asortată în aceeași culoare, o bluză neagră și pantofi sport, blondina și-a ascuns identitatea în spatele unei perechi de ochelari închiși la culoare.

După ce a terminat sesiunea de cumpărături, Lori și-a pus plasele cu alimente în portbagajul său încăpător de la Range Rover și a părăsit centrul comercial.

Loredana Groza și-a obișnuit urmăritorii din mediul online cu apariții extravagante și fotografii senzuale, dând dovadă de faptul că artista se simte foarte confortabil în pielea sa, fiind mândră de trupul său lucrat.

Loredana, criticată și admirată de internauți

Taberele sunt împărțite pe rețelele sociale, iar în timp ce unii intenauți o critică pe Loredana pentru ținutele sale controversate, alții îi admiră curajul, stima de sine și încrederea pe care o are în propriul stil.

„La vârsta ei, cine nu și-ar dori să aibă, faimă, renume și un așa corp sculptat? Haideți să fim serioși, femeia arată bine, chiar dacă uneori cam exagerează cu despuiatul! (…) Este frumos, normal, la câte operații are, dar trebui să se uite și în buletin. (…) Doamne păzește și Maica Precista, e sfintele Post! (…)

Frumoasa noastră Loredana e cunoscută în toată lumea pentru frumusețea ei, inteligență și muzică ei! Felicitări și mult succes în continuare! (…) Păcat că ai trecut de 50 de ani”, au doar fost câteva dintre comentariile apărute în dreptul postării de pe Facebook a Loredanei Groza.

Loredana Groza va face parte din emisiunea „România are Roast”, alături de Cosmin Nedelcu, actorul de stand-up comedy cunoscut sub porecla de Micutzu.