Loredana Groza s-a filmat dansând la bară. Fanii s-au revoltat și o acuză că o copiază pe Madonna VIDEO

Loredana Groza s-a filmat dansând la bară. Fanii s-au revoltat și o acuză că o copiază pe Madonna VIDEO
Loredana Groza s-a filmat în timp ce dansa la bară.. Fanii s-au revoltat

Loredana Groza s-a filmat în timp ce dansa la bară. Celebra cântăreață părea extrem de fericită. Solista s-a bucurat de moment, dar tocmai fanii eu nu s-au arătat deloc mulțumiți de alegerea blondinei de a-și petrece seara.

Loredana Groza, filmare incredibilă pe rețelele de socializare: cântăreața a dansat la bară

Loredana Groza s-a filmat în timp ce dansa la bară. Cunoscuta cântăreață este o fire extrem de volatilă și curioasă, așa că nu se oprește din a cunoaște și a face lucruri noi, deși vârsta nu o recomandă, spun internauții.

Cei care o urmăresc pe rețelele de scocializare au pus-o din nou la zid și au criticat-o pentru acțiunea împărtășită în online. Fanii i-au subliniat că a ajuns deja la o vârstă, că are statutul de mamă și că nu-și permite să facă astfel de lucruri. De asemenea, alții au comparat-o cu Madonna și i-au spus că o copiază.

„Criza femeii de 50 de ani ?”, „Ce mult o copiază pe Madonna”, au fost doar câteva din comentariile răutăcioase atașate clipului video. Desigur că printre ele și-au făcut loc și cele care cu siguranță au făcut-o pe solistă să zâmbească.

„Am crezut inițial că e J.Lo…..dar e Lory a noastră la fel de sexy…..!!!❤️”, „Oare exista ceva ce nu stii sa faci? ?? Ai un talent unic❤️ești unica regina adevarata din întreaga lume❤️ te iubesc ingerasa mea draga! ❤️??”, „Si-ar dori multe femei sa aiba asa forma fizica?”, au fost cuvintele frumoase primite de fani.

„Atunci când există acea încredere relația nu e atât de solicitantă”

Loredana s-a căsătorit chiar în ziua în care a împlinit 28 de ani. Iubirea dintre ea și tatăl fetei sale a fost mare pentru că după numai un an cei doi au ajuns în fața altarului. La scurt timp după ce și-au unit destinele artista a adus pe lume fructul iubirii lor.

Soțul vedetei nu este adeptul evenimentelor mondene, astfel fanii nu îl văd la brațul ei des în public, dar iubește și el arta.  Cei doi formează și la ora actuală unul din cele mai sudate și longevive cupluri din lumea publică.

„Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în lumea asta artistică amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a declarat Loredana la un moment dat.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)