Loredana Groza a încins Grecia în costumul ei de baie. Imaginile sunt pur și simplu demențiale

Loredana Groza a încins Grecia în costumul ei de baie. Imaginile sunt pur și simplu demențiale
Loredana Groza a încins Grecia în costumul ei de baie

Loredana Groza a încins Grecia în costumul de baie. Imaginile sunt demențiale, iar peisajul îți taie răsuflarea. Artista a postat pe conturile sociale mai multe imagini în costum de baie, pe plajele exclusiviste din Mykonos, insulă cunoscută și sub denumirea de insula distracțiilor și renumită pentru plajele aurii și apă azurie.

Loredana Groza a încins Grecia în costumul ei de baie

Loredana Groza a plecat în vacanță, iar de acolo postează în cele mai provocatoare ipostaze. La vârsta de 52 de ani, Loredana Groza are o siluetă perfectă și susține că nu are silicoane și nici operații estetice, deși mulți au întrebat-o și chiar au acuzat-o că și-ar fi făcut o schimbare radicală la față.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, spunea recent Loredana Groza, la Antena Stars.

Loredana Groza pune însă rezultatele care se văd pe trupul și pe chipul ei, în principal pe sport și diete.

„Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș’, a spus artista.

Loredana Groza, un look de invidiat

Insula Mykonos este o destinație exclusivistă, extrem de iubită de toată lumea, dar și de celebrități din România. Insula este renumită pentru cluburi, DJ celebri, dar şi petreceri incendiare până târziu în noapte. Muzica răsună peste tot: la terase sau în restaurante se aude muzică grecească tradiţională, precum şi hiturile verii sau compilaţii de şlagăre internaţionale.

Loredana Groza a afișat un look de invidiat, iar ca de fiecare dată, fanii ei au remarcat postarea vedetei și au reacționat. Deși a stat la soare, artista nu a renunțat la machiaj, are fond de ten, blush în obraji și ruj pe buze.

„Mă poți găsi acolo unde muzica se întrepătrunde cu oceanul…”, a notat diva pe rețelele sociale.

Peste 700 de like-uri i-au oferit într-o jumătate de oră, dar și multe comentarii.

„Wow ce frumusețe sexi. (…) Puștoaico (…) Superbă și frumoasă”, au reacționat câțiva dintre fanii ei pe Instagram.