Loredana Groza a răbufnit. Ce răspuns i-a dat unui internaut după ce acesta i-a spus că este artificială

Loredana Groza a răbufnit. Ce răspuns i-a dat unui internaut după ce acesta i-a spus că este artificială
Loredana Groza se reinventează. Vedeta comparată cu Lady Gaga

Loredana Groza a reușit de fiecare dată să se reinventeze. Numai că declarațiile sale din ultima vreme au cam generat reacții acide la adresa sa. Deși vedeta spune că nu ar fi apelat la operații estetice, realitatea pare cu totul alta. Ultimele postări pe rețelele de socializare au avut parte de reacții critice, iar Loredana Groza a răspuns la fel de dur.

Loredana Groza se reinventează. Vedeta comparată cu Lady Gaga

De mai bine de 34 de ani Loredana Groza cântă, dansează și se reinventează. Primul ei debut muzical îl avea în 1984, la nici 14 ani,  la faza națională a concursului „Cântarea României” de la Focșani.

De atunci lucrurile au luat un traseu neașteptat pentru tânăra și timida Loredana Groza. A ajuns una din cele mai importante vedete autohtone ale muzicii românești. De fiecare dată, mai ales după Decembrie 1989, Loredana a fost în pas cu moda, trendurile în muzică și asta i-a adus și mai mulți fani.

În 1998 se căsătorește cu Andrei Boncea, un important și influent om de afaceri, cu care și are o fiică, Elena Boncea. Dar, în încercarea de a se păstra mereu fresh Loredana a făcut și foarte multe schimbări de look. Într-o declarație recentă, care de altfel a încins spațiul public, Loredana Groza spunea că nu ar avea nicio operație estetică.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri. Nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe.

Nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme. Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.”, a povestit Loredana Groza.

Declarația avea să înfurie o parte din inernauți care au invadat contul vedetei cu comentarii acide și dure.

Vedeta a răbufnit pe rețelele sociale

Activă pe social media, Loredana nu s-a sfiit să stea de vorbă cu fanii și chiar să le răspundă la întrebări. La recentele dialoguri cu aceștia Loredana a fost comparată, mai în glumă, mai în serios, cu extravaganta vedetă americană Lady Gaga. Mai ales pentru costumații și aparițiile ei șocante pe micul ecran și nu numai.

Recent diva a postat noi imagini cu ea, cu un nou look și cu vestimentații la fel de extravagante. Unul din internauți a comentat acid postarea, acuzând-o de superficialitate și că este artificială. Se pare că aceste comentarii au deranjat-o pe Loredana Groza. Vedeta a răbufnit la adresa internautului:

Draga mea, nu e nimic artificial nici în corpul și nici în spiritul meu, nu te mai stresa.”, i-a spus Loredana Groza.

Cu sau fără operații estetice, Loredana este în continuare, la cei 50 de ani, o personalitate importantă în industria muzicală românească, care reușește de fiecare dată să șocheze prin aparițiile și colaborările sale muzicale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI