Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice. Declarația ei va ”incendia” internetul

Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice. Declarația ei va ”incendia” internetul
Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice.

Loredana Groza și-a făcut debutul în manele, este jurat la Next Star și X Factor și, peste toate, devine tot mai frumoasă.

Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice

De altfel, vizavi de fizicul ei există multe comentarii răutăcioase care susțin că aceasta are prea multe operații estetice, care i-au schimbat chipul radical. Ce răspuns a dat artista acuzațiilor. Ei bine, această neagă că ar fi recurs la asemenea intervenții estetice.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza la Antena Stars.

Loredana Groza a spus încă că elementele-cheie ca să arate într-o formă spectaculoasă, chiar și la 51 de ani, sunt sportul, dieta, dar și rutina de îngrijire pentru corp și pentru ten, dar și tratamente non-invazive care o ajută să se mențină tânără.

Loreadana Groza, criticată de Horia Moculescu

Cât despre colaborarea cu maneliștii și noul stil abordat, ei bine, Loredana Groza a avut parte de critici și la acest capitol, iar unul dintre critici este nimeni altul decât Horia Moculescu.

“Nu ştiu dacă Loredana mai e sau nu o voce. Deocamdată, mi se pare mai degrabă absurdă şi comică”, a declarat Horia Moculescu, pentru impact.ro.

Mai mult, acesta este de părere că Loredana Groza a greșit că și-a asociat numele cu lumea manelelor:

“Nu cred că avea nevoie de aceste încercări, din ultima perioadă de timp. Nu ştiu încă ce i-au adus, în plus, faţă de ceea ce avea deja. Ea e genul de artist care a mai încercat şi altceva. Ne amintim cu toţii de etapa aceea din viaţa sa profesională, cu ”Zaga, zaga”.
“Am speranţa că în muzică se va repeta aceeaşi ciclicitate care se întâlneşti şi în societate şi în viaţa de zi cu zi. Aşadar, într-o bună zi, melodia pură va reveni la modă. Chiar dacă va fi mai fistichie, mai dezbrăcată sau mai îmbrăcată, sigur va reveni!”, a sous acesta.

Amintim că Loredana Groza lansa, la finele lunii aprilie, piesa „Fericire“, la care a colaborat cu 10 dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de manele ai momentului precum Costi Ioniţă, Florin Salam, Vali Vijelie, Jador, Jean de la Craiova, Adi de la Vâlcea, Culiţă Sterp, Nicu Paleru, Baboiash şi Ştefan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI