Loredana Groza și-a făcut de cap în club. Artista abia a mai ținut bluza pe ea VIDEO

Loredana Groza și-a făcut de cap în club. Artista abia a mai ținut bluza pe ea VIDEO
Loredana Groza, petrecere de pomina la 52 de ani

Loredana Groza și-a făcut de cap în club. Artista abia a mai ținut bluza pe ea. Acesta a avut un weekend plin, distrându-se două nopți la rând până în zorii zilei. Acum, artista se află într-o vacanță, departe de România. Loredana Groza nu a plecat singură în vacanță, ci alături de fiica ei, Elena Boncea.

Loredana Groza și-a făcut de cap în club

Loredana Groza a susținut vineri seară un concert caritabil într-un club din București. Artista a organizat o petrecere cu ocazia zilei sale de naștere, iar toți banii strânși i-a donat.

„E 10 iunie din nou… A mai trecut un an din viața mea… un an plin de întâmplări frumoase, alături de voi necontenit! Vă mulțumesc pentru dragostea și loialitatea voastră!🙏🏻❤️ De ziua mea va dăruiesc concertul „Cântece pentru prieteni” în seara asta @fratelli_bucharest!! Concert caritabil pentru reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din #Pitești”, scria pe Facebook vedeta, pe 10 iunie. S-a distrat, a cântat alături de invitații ei, totul a decurs așa cum și-a dorit.

Sâmbătă seara, Loredana Groza a petrecut într-un club din Capitală până dimineața. Ea s-a distrat alături de prieteni, însă nu a putut sta nici departe de scenă. Ea le-a cântat petrecăreților cele mai cunoscute melodii ale sale și s-a bucurat că a putut să facă acest lucru. S-a urcat pe mese, a dansat lasciv, iar la un moment dat a tras și bluza de pe ea, semn că îi era prea cald.

Apoi, după petrecerea incendiară de sâmbătă, duminică Loredana Groza a plecat în vacanță cu fiica ei, Elena Boncea. Nu au ales România ca destinație, ci Grecia.

Loredana Groza, secretul unui look perfect la 52 de ani

La cei 52 de ani abia împliniți, artista afișează un look perfect și o energie debordantă. Deși pare că timpul a stat în loc pentru ea, ba chiar că și-a șters mulți ani de pe chip, Loredana Groza neagă că ar fi apelat la intervențiile de ordin estetic.

„Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow.

Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la un post tv.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)