Reacția surpriză a lui Cătălin Botezatu despre Loredana Groza. Puțini oameni s-ar fi așteptat la asta

Reacția surpriză a lui Cătălin Botezatu despre Loredana Groza. Puțini oameni s-ar fi așteptat la asta
Reacția surpriză a lui Cătălin Botezatu despre Loredana Groza.

Cătălin Botezatu a avut o reacție surpriză despre Loredana Groza. Puțin s-ar fi așteptat la asta. Cele două vedete marcante în carierele lor se cunosc de-o viață și se pare că faimosul designer a dezvoltat sentimente puternice pentru iubita artistă. Totul a pornit de la vacanța în Paris, acolo unde cei doi s-au pozat îmbrățișați, cu zâmbetul pe buze și mai tot timpul împreună…

Reacția surpriză a lui Cătălin Botezatu despre Loredana Groza

Cătălin Botezatu are numai cuvinte de laudă la adresa Loredanei Groza, pe care o cunoaște de peste 25 de ani. Și pentru că, practic, se cunosc de o viață, designerul a dezvoltat sentimente puternice pentru îndrăgita artistă. Cei doi au fost în atenția publicului în vacanța de la Paris, unde s-au pozat îmbrățișați, cu zâmbetul pe buze și petrecând mai tot timpul împreună. Cei doi au fost în Franța pentru a participa la renumitul festival de modă.

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu e vedere.

„Este un fel de Madonna a României”

E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României. Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă. Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul.

 Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii.”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru wowbiz.ro.

De altfel, se știe că designerul este prieten cu foarte multe vedete din showbiz-ul românesc, însă se pare că atunci când este lângă Loredana Groza, radiază, iar chimia îi este împărtășită și de Loredana Groza, semn că între cei doi există o legătură specială, care a trecut proba timpului. Atât Cătălin Botezatu, cât și Loredana Groza sunt celebrități cu state vechi în România, fiind cunoscuți și peste hotare.