Loredana Chivu, din nou la spital. Ce se întâmplă cu vedeta TV

Loredana Chivu, din nou la spital. Ce se întâmplă cu vedeta TV
Loredana Chivu, din nou la spital. Ce se intampla cu vedeta TV

Pentru nimeni nu mai este un secret faptul că Loredana Chivu este o bombă sexy, care are mare grijă de aspectul ei fizic. Se postează în diferite ipostaze sexy, spre bucuria fanilor de pe rețelele de socializare, care o asaltează cu aprecieri și comentarii apreciative. Doar că, în ultima vreme, s-a întâmplat ceva cu vedeta.

Momente grele pentru frumoasa Loredana Chivu

Frumoasa blondină traversează o perioadă grea. Fosta asistentă TV are probleme de sănătate care au determinat-o să ajungă pe patul de spital. Loredana Chivu se află internată în spital de mai multe zile, motiv pentru care n-a mai fost activă pe rețelele de socializare, așa cum obișnuia să o facă până acum. Știind că urmăritorii ei sunt îngrijorați de ce nu mai postează nimic pe internet, vedeta a lămurit situația. Chivu a publicat o fotografie și a mărturisit că a trecut prin ce a fost mai rău.

Loredana Chivu a mărturisit că a învățat o lecție importantă, în ultima vreme. Deși a ajuns pe un pat de spital cu o perfuzie la mână, fosta asistentă TV a precizat că doar așa a realizat cine sunt oamenii pe care trebuie să-i țină aproape.

Ce a pățit vedeta TV

Pentru blondină e o perioadă cumplită din toate punctele de vedere. De mai multe zile, Loredana se află internată în spital. Din acest motiv nu i-a mai stat mintea la postările de pe rețelele de socializare, ci la starea ei de sănătate și la prietenii adevărați care o ajută să treacă de această cumpănă din viața sa. Recent, diva le-a scris fanilor ei un mesaj prin care lămurește prin ce trece în aceste zile.

Blondina a precizat că a trecut prin ce a fost mai rău, dar în continuare se află pe mâna medicilor. Se simte mult mai bine acum, așa că a pus repede mâna pe telefon pentru a face precizări despre ea pe internet.

”Știu că nu am fost foarte activă, dar promit că revin…și cu lămuriri…cu putere și încredere în Dumnezeu o să fiu și mai bine decât înainte. Am trecut prin ce e mai rau și am învățat și o lecție importantă pentru drumul vieții mele”, a precizat Loredana Chivu pe rețelele de socializare.

Problemele de sănătate au făcut-o să realizeze un lucru foarte important

Vedeta spune că toate aceste momente grele din viața ei au făcut-o să înțeleagă cine îi sunt cu adevărat prieteni și cine nu.

”Am realizat cu adevărat care sunt oamenii care contează și mi-au fost alături. Se știu ei, sănătate multă tututor”, a dezvăluit fosta asistentă TV pe Instagram.