Lora, adevarul despre momentul în care s-a cuplat cu Ghenu: ”Nu înțeleg cum a putut lumea să arunce cu pietre”

Lora, adevarul despre momentul în care s-a cuplat cu Ghenu: ”Nu înțeleg cum a putut lumea să arunce cu pietre”
Lora, adevarul despre relatia cu Ionut Ghenu

Lora a participat la podcastul lui Cătălin Măruță, Acasă la Măruță”, unde a făcut cele mai sincere dezvăluiri. Artista a vorbit despre momentul pierderii mamei sale, dar și despre momentul în care ea și Ionuț Ghenu au devenit iubiți.

Lora, adevarul despre momentul în care s-a cuplat cu Ghenu

Lora a vorbit despre momentul pierderii mamei sale, spunând că în acele momente grele a fost singură, iar fostul soț, Dan Badea, nu i-a fost alături.

”Tu iti dai seama că eu mă uitam la mine și ziceam ca sunt orfană? Nimeni nu a fost lângă mine. Mi se părea vital ca el să fie lângă mine (n.red. fostul soț). Mariajul a eșuat și din cauza mea, și din cauza vieții care așa a dus lucrurile”, a spus Lora.

Lora a vorbit și despre presupusa prietenie cu Doinița Oancea, cea care i-ar fi ”suflat” iubitul. Artista a spus că cele două nu erau prietene și că ea și Ghenu s-au apropiat în momentul în care au început să vorbească despre lucruri din viața personală.

”Doinița nu era prietena mea. Ea cand a spus ca noi nu am fost prietenele cele mai bune a spus tarziu, cand deja răul a fost facut. Eu puteam să cuplez cu milionari, înțelegi? Nu inteleg cum a putut sa arunce lumea cu pietre in mine, ca mi-am luat și eu un baiat normal.

Ne-am apropiat (n.red. ea si Ghenu) când am început să vorbim mai mult. Probleme din viața personală ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. Doinița nu era prietena mea. Ea a facut niste lucruri. Am fost amică, mi-am dorit asta. Mi s-a facut o mare nedreptate. Dacă plangi la TV primul, ai dreptate”, a zis Lora în podcastul La Măruță.

Ce spunea Doinița Oancea

Doinița Oancea spunea despre faptul că Lora și Ghenu formează un cuplu:

”Am trecut printr-o experienţă nefericită, pe care nu şi-o doreşte nimeni în viaţă. Totul timpul când ni se întâmplă ceva neplăcut, ne întrebăm de ce. Eu cred foarte tare în Dumnezeu şi mi-a şi demonstrat că tot ce face este ca să-mi fie mie bine. Totul a fost pentru ca eu să cresc şi să evoluez. Nu ai cum să înţelegi o chestie care îţi aduce nefericire la momentul respectiv.

Chiar am glumit atunci. Că i-am cerut lui Dumnezeu să facă orice pentru a slăbi. I-am zis să-mi dea orice, chiar şi o boală, dacă e nevoie. Slăbisem în jur de 10-11 kilograme. Mult, oricum”, mărturisea atunci Doiniţa Oancea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI