Cabral, reacție savuroasă după ultima fotografie postată de Lora: ‘Exact așa stau și eu la ghenă’

Cabral, reacție savuroasă după ultima fotografie postată de Lora: ‘Exact așa stau și eu la ghenă’
Cabral, reactie savuroasa dupa ultima fotografie postata de Lora

Cabral Ibacka este, fără doar și poate, una dintre cele mai amuzante și șarmante vedete din România. Prezentatorul de la PRO TV știe cum să îți pună un zâmbet pe buze. Reacția incredibilă pe care a avut-o față de ultima fotografie a Lorei a făcut tot internetul să râdă.

Gluma pe care Cabral a făcut-o pe seama postării Lorei de pe Facebook

Cabral a reușit, din nou, în dulcele-i stil clasic să-și facă urmăritorii din mediul online să râdă în hohote. Recent, celebrul prezentator TV a reacționat la una dintre fotografiile postate de frumoasa Lora pe pagina ei oficială de Facebook.

Cu toții știm că Lora este o femeie extrem de frumoasă și senzuală, o artistă care se simte extrem de bine în pielea sa, lucru pe care nu se sfiește să-l arate. Acum câteva ore, fosta prezentatoare de la Vorbește Lumea a distribuit o imagine care te duce cu gândul la soare și vacanță.

Îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, lungă și în culori calde, care se potrivesc de minune pielii sale bronzate, Lora a pus o descriere ironică în dreptul fotografiei, stârnind amuzamentul fanilor săi.

„Oare s-a umplut cada?”, a fost întrebarea nostimă pe care Lora a scris-o în dreptul pozei de pe Facebook.

Reacția lui Cabral a fost una savuroasă. Vedeta a făcut o glumă sarcastică, caracteristică stilului său amuzant, în care a comparat modul diafan în care Lora privește în zare cu felul în care el se gândește dacă se va bucura de o baie cu apă caldă, având în vedere reparațiile din blocul în care locuiește.

„Exact așa stau și eu pe scări, lângă ghenă, la mine în Berceni. Și mă întreb dacă o fi venit apa caldă…”, a fost comentariul amuzant pe care Cabral i l-a transmis Lorei pe Facebook.

Soția lui Cabral naște la sfârșitul lunii septembrie

Cabral trece prin cea mai emoționantă perioadă a vieții sale, acum când superba lui soție Andreea Ibacka va naște pentru a doua oară, la sfârșitul lunii septembrie. Actrița a avut câteva mici probleme în sarcină dar acum se simte mai bine și abia așteaptă să-și țină bebelușul în brațe.

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI