Locul din România unde Andreea Bănică s-ar muta definitiv: ‘Mă simt liberă’

Locul din România unde Andreea Bănică s-ar muta definitiv: ‘Mă simt liberă’
Unde ar vrea să se mute Andreea Banica definitiv

Astăzi, artista Andreea Bănică a împlinit 44 de ani și tot astăzi vedeta sărbătorește și 15 ani de când s-a căsătorit cu soțul ei, impresarul Lucian Mitrea. Prin urmare, dubla sărbătoare din sânul familiei ei face ca ziua să fie una specială pentru artistă. Totodată, Andreea Bănică și-a amintit și de copilărie și a spus care este locul în care ar vrea să se mute definitiv.

Locul din România unde Andreea Bănică s-ar muta definitiv

Andreea Bănică este artistul din România sărbătorit astăzi. Ea petrece ziua de naștere, dar și ziua în care aniversează cei 15 ani de căsnicie cu Lucian Mitrea, tot în familie, și a povestit pentru ediția de azi a emisiunii La Măruță, cu această ocazie, care sunt dorințele sale. Artista este la mare, la Eforie, orașul în care s-a născut și a copilărit.

„Mă simt minunat la mare, de dimineața m-au luat băieții mei, care de la ora 8: 00 încep ziua. Noah a tras de mine să mă dau cu skijet-ul. Aveam apă peste tot, prin gură, prin nas….

Am o relație frumoasă cu soțul meu, de lungă durată, mi-am dorit-o întotdeauna, am fost binecuvântată, sunt fericită, sunt mandră de toate realizările noastre, tot ce îmi mai doresc este să fim sănătoși”, a declarat Andreea Bănică.

De altfel, artista recunoaște că iubește locurile natale și că s-ar muta definitiv în Eforie, locul care îi conferă „libertatea” deplină.

„M-aș muta de tot la Eforie, aici mă simt liberă, așa cum am fost crescută, așa am fost obișnuită de tatăl meu. La 1o ani mă dădeam pe toate toboganele din Eforie. Acum, și Eforie s-a dezvoltat, plajele sunt imense. Fiica mea s-a vopsit, eu nu prea sunt fan coloratul în cap, dar depinde de ea, sunt alegerile ei”, a mai declarat Andreea Bănică.

Andreea Bănică și soțul ei vor deschide un hotel în Eforie

De altfel, Andreea Bănică și soțul ei se află în prezent la Eforie și din alte motive, și anume, sunt pe cale să deschidă hotelul lor în această stațiune.

„Suntem aici la hotelul pe care sperăm să îl deschidem cât mai repede. Suntem pe ultima sută de metri cu lucrările și noi suntem aici chiar și de ziua mea. (…).

După-amiază, spre seară voi merge cu Lucian, cu Noah și cu sora mea la un restaurant. Sofia e plecată în Grecia în vacanță, se distrează, este bine mersi, iar noi vom petrece în familie pentru că nu ne-am organizat foarte bine cu timpul și cu lucrările de pe șantier”, a mai spus Andreea Bănică la antenstars.ro.